Sider,

mandag den 20. maj 2013

Så blev det terrassens tur.....

Til at modtage en stor del af planterne fra drivhuset.  Årets farver på terrassen bliver de hvide, grå og sorte farver. Planterne er dog ikke helt så langt fremme i år, som jeg havde ønsket. Der er ikke blomst i nogen af dem endnu, så jeg satser på, at de frø jeg samlede fra min sorte petunia, nu også giver sorte planter i år.          Der er også spædet op med lidt købte planter, og heldigvis for dét, da det kun er dem der blomster.


Jeg har møbleret lidt rundt i år, og manglede lige et lille bord. Én af mine zink-krukker har fået en glasplade på, og fungerer nu som et perfekt lille bord.                                                      Se hvor fint æbletræet, med alle dets blomster, skærmer af.For at få den sorte farve med fra starten, har jeg fundet disse gamle slut firser sager frem fra gemmerne. Hvorfor jeg har gemt dem i så mange år, ved jeg ikke. Men nu har de fået en gang sort spray, og dermed et nyt liv.                   

                    Syv meter altan kasser tager jo en del planter, der står også lidt til krukkerne.


Det syner jo ikke ligefrem af meget endnu, men der er sat halvtreds planter i altankasserne, så mon det ikke bliver helt fint når de vokser til.


Krukkerne op ad muren er også plantet til, i baljen ved stativet er der plantet hvide klokkeranker, lathyrus og hvid løvemund. Den Karen Blixen rose jeg købte sidste sommer, har klaret vinteren på terrassen. Den havde jeg godt nok afskrevet, efter denne lange kolde vinter, men den står fyldt med nye skud.

Nu skal de sidste timer af denne skønne pinseferie nydes, inden det i morgen atter går løs. Jeg skal ikke klage da jeg har fridag onsdag og weekend fra fredag.

Mange hilsner herfra ;o)

18 kommentarer:

 1. Godaften igen.Blev lige nød til at sige hvor flot din terrasse er blevet.Kan godt lide dit farvevalg.Og jeg spraymaler også mine gamle krukker.
  Smukt med det blomstrende æbletræ ved terrassen Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - Jeg glæder mig meget, til det hele rigtigt springer ud og vokser til ;o)

   Slet
 2. Det er smukt og dejligt med så mange smukke zink krukker, det bliver flot med hvid og sort, blomsterne skal nok komme, jo mere,rod, jo længere holder de jo. Og hulstenene, tænk jeg bad min man droppe sin store spand af vestjyske hulsten, som han jo havde samlet gennem mange år, da vi flyttede sammen. Hvad tænkte jeg på? Men jeg er lidt nervøs for dine sommerblomster, her melder de 0 gr natten til torsdag, lov du holder øje. Kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Forresten, må jeg spørge hvor du har købt zink 'krukkerne' du har på muren, dem har jeg ledt længe efter, men aldrig fundet?

   Slet
  2. Min mand - man skal aldrig læse egne kommentarer......

   Slet
  3. Hej Anne Mette
   Her melder de da heldigvis ikke nattefrost, men skal nok holde øje ;o).
   Jeg er ret vild med zink, det fremgår vist ret tydeligt i dette indlæg. Kan nok ikke hjælpe så meget med vægpotterne, da de er købt for en del år siden på en gammel arbejdsplads, tror måske at keglerne er fra Flowerpot.

   Slet
 3. Det ser rigtig godt ud, jeg kan forestille mig at det bliver flot og frodigt til sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe - Tak jeg håber også det bliver godt ;o)

   Slet
 4. Det bliver helt sikkert flot, når de gror til, men det kan godt tage lidt tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg er også bange for at det kan tage lang tid, det skal ihvertfald blive varmere end idag, hvis det skal ha en chance ;o)

   Slet
 5. The flowering apple tree makes a fantastic background for your balcony right now, and the colour coordinates perfectly with your white flowering plants. Your zinc and glass top table looks good, and fits right into the style of your balcony.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello - and thanks for your nice comments ;o)

   Slet
 6. Hej Heidi.
  Det ser skøn ud og perfekt baggrund med æbletræets blomster.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margrethe
   Ja desværre er blomstringen så kort, men til efteråret kan vi næsten stå på terrassen og høste æbler ;o)

   Slet
 7. Hvor er det smukt, og godt gennemtænkt med hvidt og zink. Fint ned den "skjulte" holder til altankasserne. Du har vist en god håndværker i nærheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente
   Zink, hvid, grå og sort, kan jo kun blive smukt. Ja manden min, er en rigtig handyman ;o)

   Slet
 8. Hvor har du fået det lavet smukt og hyggeligt.
  H en god aften.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen