Sider,

søndag den 26. maj 2013

En smuk smuk weekend....

Er efterhånden ved at være godt brugt. Vi har haft super godt vejr hele weekenden, og nydt det i fulde drag. Jeg fik nået en god del i haven, og det var ikke lugning jeg brugte tiden på. Jeg har fået plantet en del planter i krukker og bede, drivhuset blev ryddet for de sidste småplanter. Nu er plantebordet ude, og der er ryddet op. Nu er der plads til tomater, agurker, chili, auberginer, peber og hvad vi ellers kan finde på at bruge pladsen til.

Mens jeg gik rundt med kameraet, var det havens hvide blomster der råbte højst idag. Jeg holder rigtigt meget af  hvide blomster, de lyser så dejligt op, og jeg vil gerne ha mange flere i haven.I vandpost bedet blomstrer Narcis Thalia, tulipanerne Tres Chic og White Dream, Der er også en enkelt blomst i Klematis Miss Bateman. Det er kun blevet til en enkelt blomstrende Liljekonval i år, selvom der er masser af blade. Jordbærplanter i blomst, står hist og pist nede ved brændestakkene og løjtnantshjerte må jeg bare kigge til flere gange dagligt.Der er fuld gang i havens Akelejer, der er en del forskellige hvide. Jeg slutter som jeg startede, med æbleblomsterne i solen, og inden længe er blomster byttet ud med små æbler.Mange, jeg håber også i har haft en god weekend, hilsner herfra ;o)

12 kommentarer:

 1. Æbleblomster mod en blå himmel - det er smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja - jeg kan kun være enig ;o)

   Slet
 2. Smukke billeder og selvom I gerne vil have regn, så er det jo skønt at kunne nyde sådan et dejligt vejr, som I har haft. Dine hvide akelejer er rigtig smukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Vi har været så heldige at få 2 mm regn i dag, lidt har også ret ;o)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 3. Godaften Heidi.Smukt blomstrende æbletræ.Hos mig er det slut med alle de blomstrende træer.men dejlige billeder af all de smukke hvide blomster......er også vild med hvid i haven.Dejligt at du nu har plads i dit drivhus til alle dine grøntsager.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Efter formiddagens regn og blæst, var græsset helt hvidt under æbletræet da jeg kom fra arbejde idag. Så det varer vist heller ikke længe inden det også er slut her ;o)

   Slet
 4. Fine blide, hvide blomster. Tak for synet.
  God aften!

  SvarSlet
 5. Fantastiske billeder. Man fornemmer rigtig at sommeren er på vej i din have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - er det ikke en skøn tid ;o)

   Slet
 6. Hej Hidi.
  Fantastiske billeder du viser. Et syn der er værd at nyde.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen