Sider,

lørdag den 29. september 2012

UPS....


Det er så hermed bevist at det ikke altid er smart at fotografere ude i regnvejr. Jeg syntes pludselig at kameraet ikke rigtigt kunne stille skarpt, og opdagede at linsen var helt dugget til og det var inde i kameraet så jeg kunne ikke fjerne det UPS.... jeg håber at det tørrer godt op igen, uden at ødelægge alt for meget mekanisk. ØV ØV ØV.Men det tog dog nogle superfine tågede billeder.

Nå.... men inden den første af mange ret hissige regnbyger kiggede forbi, var jeg gået ud for at plante mine nyindkøbte Japanske ahorn Sango-Kaku, Potentilla Falmenco, og alunrod. De skulle plantes i mit lille gavlbed op mod naboens garage  I forvejen står der to små løvemund som måske kan overvintre og nogle ret sølle gladiolus der egentlig bare skal væk.. Så nu er det bare at vente til næste år og se om de vil trives, da der kun er morgensol i bedet.    Alunrod og løvemund i skøn farve samspil.                                      De Japanske ahorn er ikke så store endnu.
Dejligt at kunne stå i læ mens regnen øser ned.Jeg fik også lige ordnet lidt i det lille bed nede ved højbedene, det har set lidt forhutlet ud siden vi gravede den opstammede ribsbusk op. Nu har jeg flyttet en del selvsåede digitalis derop og flyttet rundt på nogle muskuskatost. Nu er bedet så klar til at få en masse tulipanløg i blandende farver drysset ud, men regnbygerne har sat en stopper for det idag. Til næste år skal der så suppleres med sommerblomster i pink blå og orange efter behov. Mange weekend have hilsner herfra ;o)

16 kommentarer:

 1. De billeder var da møj fine.
  Det er bare så surt med det vejr der er lige i tiden. Min jord er stadig meget våd har 325 løg der gerne vil i jorden så øv.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja her er der heller ikke kommet et eneste løg i jorden endnu, jeg er da bange for at de vil rådne i smatten ;o)

   Slet
 2. Jeg har gjort det samme med et kamera en gang. Det gikk bra med mitt når det fikk tørket opp etter noen dager. Får håpe det går bra med ditt kamera også! Bildene ble veldig flotte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan se at det allerede har hjulpet på kameraet, så det bliver nok fint igen ;o)

   Slet
 3. Uha, ja jeg krydser fingre for kameraet men blomsterne har da fået et lidt romantisk look ;-)
  Dejlige nye sager du fik plantet og sikke fligtig i haven, du også nåede at være mellem bygerne!
  Rigtig god aften,
  Kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror kameraet klarer det, og de tågede billeder er helt skønne ;o). Lidt fik jeg da ordnet ude, inden jeg opgav at rende frem og tilbage i læ for hver skylle der kom ;o)

   Slet
 4. Ja ups ikke godt med kameraet, men mon ikke det fortager sig igen.
  Det lyder til at blive et fint bed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kameraet har det allerede meget bedre, så fik jeg lært at man ikke skal rette linsen op i regnen ;o). Ja glæder mig til at følge bedet til næste år ;o)

   Slet
 5. Hej. Jeg håber heller ikke dit kamera har taget skade. Det skal nok bare stå tørt indendøre et stykke tid. Jeg skal love for, at der også har regnet hos jer, regnen kom først sidst på eftermiddagen her, men så skal jeg ellers også love for, at det stod ned i stænger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja regnen vil åbenbart ingen ende tage her for øjeblikket ;o), lidt træls når der stadig er en del man gerne vil have gjort ude.

   Slet
 6. Dejligt med nye planter i haven :-)

  Håber kameraet klarer den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid spændende med nye planter, og kameraet har det heldigvis bedre ;o)

   Slet
 7. Så godt at kameraet er på bedringens vei. Alunrot og orange løvemunn var lekkert sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ikke så heldigt med kameraet ;o). Jeg syntes også at alunrod og løvemund er et perfekt match ;o)

   Slet
 8. Jeg ser at dit camera er i bedring - dejligt:) Billederne er ellers skønne, sådant et lidt eventyr-look.

  I dag lover de da vist sol over land, nyd din dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt at fugten er ved at fordampe ;o), men jeg kunne nu sagtens vende mig til en tåge funktions knap på kameraet, det giver en skøn stemning på bilederne ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen