Sider,

fredag den 14. september 2012

Gråt i Gråt

Er vist en god beskrivelse af dagen idag. Her har det helt klart været bedst at opholde sig indendørs, da bygerne er kommet i en lind strøm og det hele bare er vådt og gråt. Jeg fik alligevel bevæget mig ud, dog ikke for at lave noget, bare for at snuse lidt rundt. Mine øjne faldt på denne fætter, der er poppet op i en sprække på den jernbanesvelle, som fungerer som bænk ved højbedene.

Intet indlæg uden en collage fra mig i øjeblikket ;o), nu hvor det hele begynder at se lidt medtaget ud i haven, kan jeg ikke stå for at lave collager. Det er som de enkelte blomster får et nyt liv på denne måde ;o).Ned ved den gamle stub fra et knækket blommetræ, er der atter ved at komme gang i et lille mikro univers af forskellige sporsvampe - eller mos - jeg ved faktisk ikke hvad det er, men jeg syntes det er helt fantastisk at studere tæt på ;o)I øjeblikket er dette nok mit favorit sted i haven, med masser af selvsået tallerkensmækker der lystigt blander sig med alt omkring. Det er nede på området hvor kaningården blev fjernet i foråret, og som vi nu er ved at planlægge. Vi er ved at være kommet frem til hvad og hvordan pladsen skal udnyttes. Det er ikke mange kvadrat meter det drejer sig om, men meget mere om det når vi engang starter, der er stadig kartofler tilbage, vi lige skal have spist os igennem ;o)Mange, lad os håbe på bedre vejr imorgen, hilsner herfra ;o)

6 kommentarer:

 1. Du har fundet nogle særdeles fotogene motiver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;o) jeg syntes det er sjovt at gå på motivjagt i haven ;o)

   Slet
 2. Ja men det venter vi spændt på at høre om. Din collage er som altid så fin, mikroerne er spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mikroerne er rigtigt spændende ;o) Nu er det jo ikke noget helt vildt der skal ske på de få kvadratmeter.

   Slet
 3. Jeg synes det ligner mos, det er jeg også helt vild med! Det er meget specielt og fås i mange forskellige former. Fin collage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det er mos, men super fascinerende ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen