Sider,

tirsdag den 18. september 2012

Næsten Som Juleaften...

 Når posten ringer på døren, med denne dejlige pakke og siger værsgo ;o). Jeg viste jo godt at pakken var på vej, det havde jeg fået besked om. Det er første gang jeg har handlet planter på nettet, jeg er ellers en ret habil netshopper, men planter har jeg ikke prøvet at købe før. Så det var med spænding at kassen blev båret i drivhuset og forsigtigt åbnet. Jeg havde ingen ide om hvor store og i hvilken stand planterne ville være, men her ligger fjorten stauder og venter. Det første jeg fik øje på mellem alle aviserne var en fin floks blomst, og så var det ellers bare med at få pakket ud ;o)


























Jeg blev rigtigt glad da jeg så planterne, de var i fin form og større end forventet ;o),  nu står de så og sunder sig lidt efter rejsen. Jeg håber at vejret vil arte sig imorgen hvor jeg har fri, så jeg kan komme ud og få dem plantet. Hvis du gerne vil vide hvad det er for planter jeg har købt, kan du  kigge her .



                                                            Der er blomst og knop i begge floks.


























Sidder her og glæder mig over mine plantekøb og tænker, at det ihvertfald ikke er sidste gang det skal prøves. Det er jo altid dejligt med en ny hobby ;o)


Mange - imorgen skal der graves - hilsner herfra ;o)

18 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Det var da en dejlig pakke at få.Spændt på hvor de skal plantes.Har selv hele drivhuset fyldt med planter.Der er meget der skal nås her i efteråret,men det går fremad med de nye bede.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er meget som man gerne vil nå inden vinter, så vi satser på et laaangt efterår ;o)

   Slet
 2. eeeej hvor en skøn pakke og sikke da en fin stand planterne er i...det må jeg bestemt også prøve!... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også rigtig positiv over planterne, og det er også super hyggeligt at sidde i fred og ro og kigge og klikke på læg i kurv, der kan du roligt prøve ;o)

   Slet
 3. Min pakke så næsten ud som din, indholdet var bare anderledes :) Jeg har jo handlet planter på nettet mange gange, det er altid fine planter, jeg får på denne årstid. Så er de godt i gang, om foråret er det lidt mere et spil i lotteriet, men hvis de ikke kommer i gang, bliver de byttet eller man får pengene tilbage. Det kan klart anbefales at købe på nettet, priserne er bedre end i planteskolerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved du er god til at netshoppe planter, det kan jeg også sagtens blive ;o), og det at priserne er fine gør det jo heller ikke mindre sjovt. Fik du ikke dine planter i Århus i søndags ;o)

   Slet
 4. Hej Heidi. Tillykke med plantekøbet. Jeg har købt flere gange på nettet og har haft stor held med planterne, jeg tror, der er to, som ikke har klaret vintrene, men alle de andre vokser godt i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det bliver nok heller ikke sidste gang jeg handler på denne måde ;o)

   Slet
 5. Ja at netshoppe er en skøn hobby - altid spændende at modtage pakker, og jeg har sådan en sød pakkepost. Han er altid i godt humør!
  Dine planter ser fine ud og det skal du nok få glæde af og prøve igen, er jeg sikker på!

  SvarSlet
 6. Uhh ja det er dejligt at netshoppe og det bliver ikke sidste gang der skal handles planter på denne måde ;o)

  SvarSlet
 7. Jeg skal også holde juleaften en af de nærmeste dage. :o) Fik i går besked om at en stor pakke med både løg og planter er på vej til mig, så nu kan jeg jo slet ikke vente..........
  Det er dejligt at handle planter på nettet og jeg er heller aldrig blevet skuffet, og jeg har da efterhånden prøvet at handle en del steder.
  God fornøjelse med udplantningen.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det ikke skønt, at vi sådan kan tage forskud på julens glæder. Det bliver spændende at se, hvad du har begavet dig selv med ;o). Også god fornøjelse med udplantning til dig ;o)

   Slet
 8. Velkommen ind i en dejlig verden Heidi. Det er absolut en dejlig beskæftigelse , desværre ikke altid så rar for pengepunge. :O)
  Må lige kigge hvad du købte kunne jo være der var noget jeg også måtte eje.:O)
  Hilsen Helle med ønsket om en god plantdag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Helle, der er jo altid det samme tilbagevendende bøvl med den pengepung ;o) men så må vi jo bare kigge lidt og drømme ;o)

   Slet
 9. Tror da helt bestemt jeg lige skal ind og kigge ved staudestedet. det er jo en super reklame( har nu handlet ved hende et par gange i år)

  SvarSlet
 10. Gode og flotte planter du købte. Skøn farve på floksen :) Jeg gør mange af mine plantekøb på nettet og også med succes. Det er så nemt og så kan man sammenligne priser.
  Håber det ikke har blæst for meget til at du kan plante i dag.
  Kh
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg er også ret vild med farven på floksen ;o). Jeg har fået plantet lidt, men regnen spænder ben for mine planer ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen