Sider,

onsdag den 3. oktober 2012

Det regner og regner og her....

 regner det også med æbler. Vores store gamle æbletræ bærer masser af frugt i år, og denne lange periode med regn og atter regn sætter nu sine spor i haven. Da vi ikke rigtigt kommer ud og får samlet æblerne sammen, er dette område nu rigtigt sjovt at færdes i da våde æbler er glatte, men mange våde æbler er meget meget glatte ;o).Der kom heldigvis et lille ophold i regnen, så jeg lige kunne tage en runde for at kigge lidt nærmere på det hele. Baljen og mine forspor beskriver vist rimeligt godt havens tilstand for øjeblikket. Gad vide hvornår jeg kan komme ud og få sat  mine løg, jeg er da bange for at de vil rådne væk i denne våde jord. Jeg håber på tørvejr og lang tid til frost, så det atter bliver til at færdes og  få gjort klar til vinter med de sidste ting der stadig mangler.
Al den fugt, er til gengæld perfekte forhold for disse skønne svampe. Her er en koloni, der har slået sig ned på en gammel stub fra et blommetræ.


                                     
                                                                             De er da bare så fine.                                                                    Disse står mellem jordbær udløbere nede i flis området.

Ja og jeg kunne ikke lige dy mig , så her kommer lige en collage med hvad jeg mødte derude idag ;o).Mange, nu regner det atter, hilsner herfra ;o)

18 kommentarer:

 1. Bliv endelig ved med dine skønne collager. Jeg nyder dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;o) jeg nyder også at lave dem ;o)

   Slet
 2. Fantastic flowers, autumn climates. I am greeting

  SvarSlet
 3. Flot collage men jeg kan da godt se, at det er meget vådt, men det er jo klart, når det regner hele tiden. I er godt nok hårdt ramt i Jylland, det er vist nærmest over det hele i Jylland. Jeg håber også, I snart får noget tørvejr, så du kan få sat dine løg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg håber da godt nok også snart på at holde tørvejr ;o) alle ens planer bliver godt nok sat på standby ;o) Tak for ros af collagen

   Slet
 4. Godaften Heidi.Der ser godt nok vådt ud hos dig.Så meget regn har vi slet ikke fået.Men flot collage med mange spændende ting.
  knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften, ja her er bare vådt og smattet overalt, det passer ikke lige i mine planer men jeg må jo bare vente ;o). jeg er glad for at du nyder collagen ;o)

   Slet
 5. Hej Heidi. Ja, det ser meget vådt ud. Jeg har heller ikke fået sat løg endnu, håber jeg snart kan. Jeg synes dog ikke, der er lige så vådt her som hos dig. Vi har kun haft byger de sidste tre dage og rimeligt vindstille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber da godt nok også at regnen snart stopper her, da det ellers ender med at blive en sump have ;o)

   Slet
 6. Så megen regn har vi da heldigvis ikke fået her hvor jeg bor (syd for København). Men jeg er sikker på at der nok skal komme skønne efterårsdage, hvor du kan få gjort haven vinterklar.
  Smukke billeder af svampene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du har ret Lene, for nu har vi altså fået regn nok her, svampene er skønne og måske det eneste positive ved dette vejr ;o)

   Slet
 7. Ja hos mig regner det også med æbler! Jeg har brugt en del af formiddagen på at skrælle - koge - fryse...... Herligt med æblemos til vinter.
  Regnen fik vi først sent i eftermiddags i dag.
  Collagen er flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de kære æbler, jeg er ikke så god til at få brugt af æblerne, det bliver højest til lidt tærter og det vi kan spise os igennem, så der er masser i overskud. Dejligt at i har tørvejr, jeg bliver da helt misundlig ;o)

   Slet
 8. Skønne collager.
  Svampe er smukke. Der findes mange forskellige slags.
  Her har vi fået regn nok. Alt er vådt, men jeg vil nu alligevel ud og se, om jeg ikke kan ordne et eller andet i haven. Lige nu har vi da tørvejr.
  Ha´ en god torsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror vi næsten lige hård ramt af al den regn, nu kan det snart være nok, her er det også tørt lige nu ;o)

   Slet
 9. Det ser godt nok vådt ud hos dig - men hvor er det et smukt syn af haven omkring æbletræet, og dine collager er da helt fantastiske.
  God aften.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi behøver ikke mere regn her i området, det næste stykke tid ;o). Tak for ros af collager, det er så sjovt at lave dem ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen