Sider,

fredag den 19. oktober 2012

Kreativt Kaos...

Dagen igennem har regnen bare væltet ned ;o(, så det tætteste jeg har været på at være ude idag, er dette kig ud af kælderdøren. Ja og så kan man endda ikke rigtigt se på billedet, hvor meget det regnede.Istedet for at  gå i haven, måtte jeg finde noget andet at foretage mig, og jeg havde jo også de sølvpoppelblade som jeg samlede igår. De skal helst anvendes mens de stadig er friske og nemme at arbejde med. Da jeg fik åbnet døren til mit kælder værksted fik jeg nærmest et lille chok, jeg arbejder ikke så meget derinde, mest når jeg skal jule, og ellers er det bare et rigtigt godt sted til lige at sætte fra i.Og hold da helt op, hvor var der bare blevet sat fra ;o) jeg kunne næsten ikke komme frem til arbejdsbordet.


    Ja der er faktisk en arbejdsplads under dette kaos, jeg startede optimistisk med at skubbe rodet lidt til side, i håb om at der ville blive masser af  plads til at arbejde på, men måtte hurtigt indse at det nok ikke lige var så let ;o) Da regnen ikke havde planer om at stoppe, kunne jeg ikke flygte ud i haven. Så jeg kastede mig istedet over en "mindre" oprydning. Det var da helt utroligt så meget rod, skrammel og visne planter jeg havde fået samlet mig. Det lykkedes faktisk at finde mit værksted under al rodet.Værksted nu også med gulvplads. Det er mit lille skatkammer med masser af gode ting samlet gennem mange år, på vægene hænger rester af tidligere års adventskranse,der er faktisk alt fra oasis til en minkkrave ;o)               
                           Det er længe siden der sidst har været så meget plads på mit arbejdsbord ;o)Jeg åbnede jo faktisk døren flere timer tidligere, for at lave starten på mine bladkegler, så lettere forsinket fik jeg styr på dem.                                         
                                              Bladene fæstner jeg bare hurtigt med knappenåle.


Tre stk. klar til at  blive færdiggjort en anden dag. Det vigtigste var at få anvendt bladene mens de var friske.Jeg fandt også disse to glas med perlehyacinter i rodet. De har stået der siden foråret og se nu hvor fine de er, nu har de fået vand og er kommet med op i stuen. Godt kæmpet - bliver i blå eller hvide ? ;o)Mange, pyha det støver, hilsner herfra ;o)

14 kommentarer:

 1. Der er ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget ;-) Altså regnvejret, så du kunne få ryddet op i din hule, og sikken en skøn hule til vinterens puslerier.
  Jeg tager også velvilligt imod dagens deko-tips, og glæder mig til at se flere :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, havde det været vejr til ude sysler ja så var det ikke blevet ryddet endnu ;O). Godt du kunne bruge dagens deko-tips ;O)

   Slet
 2. Godt gået og sikken skøn sted du har der , kan godt forstå hvis du er glad for dette rum til hygge og vinteropbevaring, det kunne jeg godt drømme om var mit. Hilsen helle
  Og ja mindre regn ville være dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu er det altså ikke sjovt længere med al den regn, gad vide hvornår jeg får lagt mine løg, heldigvis er der ikke nattefrost på programmet her så der er håb endnu ;O), Jeg er også glad for mit værksted, der nu er til at arbejde i ;O)

   Slet
 3. Hej med dig.Skønt sted du har til at udfolde alle dine kreative talenter.
  Jeg har bare mit bryggers til at rode i.
  Håber du viser noget af det du får lavet det næste stykke tid.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Jette ;O), et bryggers har den fordel at man nok hurtigere får ryddet op, så det ikke bliver helt så kaotisk som her. Jeg skal forsøge at vise flere af mine kreationer ;O)

   Slet
 4. Sikke ryddeligt der blev, jeg gjorde samme opdagelse i tirsdags i vores skur... man får godt nok sat mange ting midlertidigt fra sig.Super dejligt sted du har til alle dine ting og sager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da helt utroligt, hvor meget man får samlet sammen ;O) men nu kan vi begge starte på en frisk ;O)

   Slet
 5. Jeg har også taget fri i dag og er lige kommet ind efter have gået ude i regnvejret et par timer, og nu ligner jeg vel nærmest en druknet mus. Jeg burde nok være gået i drivhuset eller værkstedet lige som dig, for en regnvejrsdag er skabt til at få ryddet op sådanne steder.

  Det er et dejligt arbejdssted, som du har, her må ske mange spændende aktiviteter:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er ikke meget sjovt ved al den regn, her er jorden så våd og smattet at jeg helt har opgivet at lave noget ude, men måske skal jeg en tur i drivhuset senere ;O). Nu kan det være at der atter kommer gang i aktiviteterne ;O) Fortsat god fridag til dig

   Slet
 6. Hvor må det være skønt med sådan et kælderværksted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rigtigt dejligt med et legerum ;O)

   Slet
 7. Hvor er det utroligt at vejret kan være så forskelligt i så lille et land. Her hos mig har det nærmest været sommeragtigt i dag. 18 grader og en del sol har vi haft, så jeg har været i haven hele dagen. Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget og der er blevet superfint i din lille hule - og det er jo godt når julen er over os før vi ved af det.
  Mange hilsner

  Trine - som forsøger at sende lidt solskin di vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu er der ryddet op, så nu må det gode vejr også gerne snart komme forbi her, jeg venter i spænding på om det lykkes for dig at sende lidt denne vej ;O)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen