Sider,

mandag den 15. oktober 2012

Kom som kaldet ...

Ja tænk det er solen jeg mener, den har skinnet fra en skyfri himmel hele formiddagen og faktisk indtil nu. Jeg fik dog ryddet sammen i en fart da skyerne pludselig kom væltende og nu tror jeg at regnen kan komme når som helst. Men hvor var det skønt med godt vejr, jeg fik da lidt fra hånden men brugte også en del tid på bare at nyde og få sol på næsen ;o) . Man ved jo ikke om det var sidste chance for så fint lunt og dejligt vejr. Det er ikke kun mig der nyder godt af solen....

                                                               
Jeg sad på en af sidepladserne i volden og slikkede sol, med en god hynde til rumpen  var det rigtigt skønt. Dette kunne jeg kunne sidde og nyde derfra

                                          Efterårs stemningen har også gjort sit indtog i højbedene.    Der stadig kan hentes afgrøder til aftensmaden, i dag blev det til majs, gule og røde rødbeder og pastinakMange, jeg håber solen atter kigger forbi i morgen, hilsner herfra ;o)

20 kommentarer:

 1. Ja, det er med at nyde hvert solskinstime i øjeblikket og hvert eneste blad, som stadig sidder fast på træerne. Pludselig er det hele bart.

  Jeg er lidt misundelig på de, som har ferie lige nu, da jeg også godt kunne bruge lidt ekstra tid i haven, men på den anden side, så har jeg selv valgt at gemme friheden til foråret, hvor jeg ved at forårskulleren indfinder sig:-)
  Mange hilsner fra Bente

  SvarSlet
 2. Ja det var skønt derude idag, nu regner det igen men det er ok når vi også får solen at se ;o). Jeg er en af de heldige der har fri hele ugen, og til foråret plejer jeg at have en del afspadsering stående så jeg også kan holde lidt ekstra fri der ;o)

  SvarSlet
 3. Det ser jo ut som det er midt på sommeren hos deg! Her regner det som bare det, og i går var det snø i luften.
  Ha en god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føltes også næsten som sommer idag, vi har nu også haft vores andel af regn her, men dog ikke sne endnu ;o)

   Slet
 4. Godaften Heidi.Heldige dig-at få solen at se.Her har det været mørkt og regnfuldt hele dagen.Så den har stået på hovedrengøring i soveværelset.Har også fået lavet æblemos til at fryse ned,og en dejlig sammenkogt ret med grøntsager fra have.
  Rigtig flot hortensia du har.Den må være gammel?Håber på lidt solskinsdage sidst på ugen.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også været rigtig glad for det gode vejr idag. Dejligt vi stadig kan høste grønsager, egne smager nu altså bare bedst. Min hortensia har en del år på bagen, det er faktisk 3 halvdøde stue hortensiaer jeg prøvede at plante og se nu bare hvor godt det gik, kigger du godt efter på billedet kan du se at der også er hvide blomster, da den ene stadig sætter hvide, mens de to andre er ens nu, mener de alle var hvide fra starten, men kan ikke helt huske det ;o)

   Slet
 5. Hej Heidi. Det var godt nok nogle dejlige solskinsbilleder. Jeg kan godt forstå, at du har nydt det i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har bare været så skønt ;o), vi trængte også rigtigt meget til sol og lidt varme ;o)

   Slet
 6. Hmm, kunne du ikke sende lidt af den sol herover øst på. Her har det nemlig været gråt i gråt hele dagen, men måske i morgen...........
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh det skal jeg prøve, men er bange for at sende det hele afsted, vi har ventet så længe på at den kom forbi her ;o)

   Slet
 7. Det lader til, at du har haft en dejlig dag, det er da godt. Jeg har også nydt dagen, det blev først regnvejr kl. 18.15, da jeg luftede hunde :(
  Men jeg nåede en masse i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pragtfuld dag, vi har også ventet tålmodigt på at solen skulle komme her forbi ;o). Dejligt at du også har haft godt vejr, det kan vi da godt vende os til ;o)

   Slet
 8. Ja, jeg bor i den anden ende af landet, og her har solen ikke rigtig været synlig. Til gengæld har vi haft vådt glinsende vejr.

  Super skønne billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi må håbe at solen kigger forbi dig i morgen ;o)

   Slet
 9. Fortsat god ferie til dig, håber solen fortsat vil skinne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, idag er her gråt og trist igen, men der er vist godt vejr på vej til os alle ;o)

   Slet
 10. Det er dig vel undt, det med solen. Her har det regnet det meste af dagen! Så er det da godt, at de indendørs sysler står i kø for at blive opdaget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Bente, ja nu er det triste og grå vejr vendt tilbage igen, men det gode vejr skulle jo komme igen ;o), indendørs sysler som du så fint kalder alle de kedelige opgaver inde, er der jo nok af at springe på ;o)

   Slet
 11. Nå så det var dig, der havde taget solen. Her regnede det en del af dagen, og ellers var det gråvejr. Godt, at vi så kan nyde dine fine billeder med solskin på :o)
  Og tak i lige måde.

  SvarSlet
 12. Ja men idag er der desværre en anden der har taget den, for nu er det grå, regnen og blæsten vendt tilbage ;o)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen