Sider,

søndag den 26. juni 2016

Rosernes dag...

 Ja det er da godt man kan blive opdateret her i bloglandia, når det er gået min næse forbi, at det er rosenernes dag. Heldigvis stod de næsten alle sammen og gjorde væsen af sig idag, så her kommer dagens roser her fra Heidis have.

Giardina smuk og meget fyldt.De klatrer i to tårne sammen med klematis alpina. De har en fin sart duft.Twice in a blue Moon er nok en af mine absolutte favoritter ( man kan vel godt ha flere).Den dufter helt fantastisk, jeg har set farven beskrevet som sølvlilla.Det passer jo helt perfekt til denne skønne yndling.Nu kan det vel heller ikke vare længe inden Clarie Austin springer ud.En lidt overbelyst Odyssey er også blandt yndlingene. Chopin med den første knop der viser farve. Burgundy Ice er sprunget ud i al ubemærkethed.Den blev flyttet for et par år siden, da jeg var træt af at de tynde stilke, der ikke kunne holde blomsten, men lige nu går det da helt fint.Jacques Cartier.Til sidst men ikke mindst New Dawn.


Det var sådan set hele rosen udvalget i min have. Jeg ville gerne have mange flere slags, men manden min hader alt der stikker og lader sig slet ikke formidle over de smukke blomster og deres fantastske duft. Skal jeg have flere roser, må de vist smugles ind om natten ;)

Nå.. jeg glemte da lige Rosenholm, men de er næsten ikke sprunget ud endnu.

Mange rosen hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Det er vel nok nogle flotte roser du har. Jeg er helt vild med den sølvlilla, wov den er flot! Jeg vidste ikke det var rosens dag i dag, men har også lige fundet ud af det her i blogland.

  SvarSlet
 2. Hvor mange vakre roser du har! Jeg kan godt forstå motviljen mot tornene på rosene, men de er fort glemt når blomstene viser seg i all sin prakt! Ha en fin mandag! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 3. Smukke billeder...og den der "Twice in a blue moon" er da også smuk. Jeg har "Blue Moon" som jeg er meget begejstret for. Den er dog slet ikke klar til at blomstre endnu. Jeg måtte klippe den ned, da jeg flyttede den fra krukke til et bed...for den så mildest talt ikke særlig godt ud.
  Nu skyder den dog godt og står med fine grønne blade...så den skal nok blomstre på et tidspunkt.

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Godt du lige nåede at vise dine smukke roser på rosens dag.
  Den Twice in a blue Moone må da vist på min liste.
  Men har da nogle af de andre du viser.MOg min Odysset trives ikke så godt i sin krukke.Må finde en plads i et bed.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hov her har jeg jo ikke været, det må jeg beklage, for der er som sædvanlig mange smukke billeder. Twice in a blue moon er bare en favorit.

  SvarSlet
 6. Å for noen skjønne roser du har. Fin måte å feire rosenes dag på må jeg føye til. Kos deg med duften. Rita

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen