Sider,

onsdag den 8. juni 2016

Dagens darling...

Må bestemt være denne smukke pæon Charlie´s White som sprang ud igår. Her er den fanget i morgensolen.Og her i aftensolen fra i går. Jeg er rigtig glad for at se den i blomst, sidste år sprang den blomstingen over så det var et dejligt gensyn. Desværre er der kun de to blomster, så dem må jeg nyde i fulde drag.Den er dog i skarp konkurrence med den smukke Festiva Maxima. Med imponerende kæmpeblomster.Den store gamle græs i plænen lægger også an til at blive kæmpe stor i år. Hagley Hybrid indfanget i morgensolen. Den vokser på trådstakittet i tøsebedet og er også gået helt amok i år. Opdagede lige at den første blomst i storkenæb Rozanne er ved at rulle sig ud. Mine roser lader vente på sig, så det må blive lidt gengangere. Slyngrosen Giardina har kæmpe blomster, men desværre næsten ingen duft.Ny blomst i New Dawn.Der er til gengæld masser af skøn duft i Twice in a blue Moon.


Temperaturen er faldet lidt og vinden er tiltaget, men det er stadig skønt og nu kan man bedre holde til at foretage sig lidt i haven igen.

Fortsat god onsdag til alle herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Ja her er det bestemt heller ikke så varmt, men vinden tørrer desværre det hele endnu mere. Festiva Maxima slår foreløbig også rekorden her med blomsterpragt, men der kommer flere. Charlies White er godt nok smuk, som altid flotte billeder. Så er det derfor jeg ikke har Giardiana, det er vigtigt med duften :) Min Hagley er slet ikke i gang endnu, men den er også ny. Det er Twice in a blue moon nu heller ikke.

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Ja lidt regn vil gøre godt ovenpå alle disse varme og solrige dage, vi har endda fået noget mere nedbør end dig på øen.
  Tænk er jeg forud med op til flere planter, det sker ikke så tit ;)
  Var det idag jeg skulle vælge roser til mine tårne, blev det nok heller ikke Giardiana som ville vinde. Min smag i blomster har ændret sig fra det fyldte og svulmende til det lidt mere enkle med masser af duft.
  Charlie´s White er en rigtig darling, fyldt lige på den rigtige måde ;)

  SvarSlet
 3. Så otroligt vackra både pioner klematis och rosor. Mina pioner har inte börjat blomma ännu. Vädret har blivit svalare hos oss också, och det har blåst en del.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 4. Charlies White - den har jeg ikke hørt om før. Den kunne også hurtigt blive en darling her. Jeg kan godt lide spillet mellem den hvide og creme farve.

  SvarSlet
 5. Godaften Heidi.Det er da smukke billeder du viser fra din have.Elsker alle de dejlige pæoner.Og Festiva Maxima er også enorm i år.
  Men hold da helt op hvor der er tørt hos os.Manden vander hver aften lige nu.
  Hvis vi bil have både roser-klematis og pæoner kræver det jo lidt vandt hvis die skal trives.
  Er stadig vild med din store græs.........den står bare så flot der i græsset.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 6. Sikke en omgang smukke blomster. Ja det er lige nu haven står så flot, så det er med at nyde det!

  SvarSlet
 7. Hej Heidi. Det er nogle flotte pæoner du har og meget blomsterrige. Det ser godt ud:) Mine roser er lige begyndt for alvor. Os heroppe nord på er ikke altid lige så meget fremme som længere nede i landet, men det gør jo ikke noget. Din New Dawn er helt fantastisk. Jeg kan meget godt lide den sarte rosa farve.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen