Sider,

onsdag den 1. juni 2016

Sommer... Sommer og sol

Tralala la...

Ja man kan da kun blive i godt humør og synge sommersange på denne første og helt fantastiske sommerdag. Terrassedørene blev åbnet på vid gab fra morgenstunden og så var det ellers bare at nyde fridagen i fulde drag.I aftes og i nat regnede og tordnede det helt vildt. Hvor mange mm vi har fået har jeg ikke styr på, men baljen var tom i går.Blomsten i min smukke træpæon har dog ikke haft godt af al den regn.The President valgte at fejre sommerens indtog, ved at springe ud med de første blomster i dag.

Disse ukendte tulipaner bliver åbenbart ved at være grønne. Hvad laver man på en fridag, udover at starte dagen med en klipning hos frisøren. Jo man tager da på shoppetur med manden der også har fri idag. Vi havde planlagt et hyggeligt en dags projekt, men på grund af varmen blev der holdt lidt for mange pauser, så nu bliver istedet bliver det et to dags. Jeg skal nok vende tilbage med billeder når projektet er færdigt.I højbedene vælter afgrøder nærmest op i disse dage, majs gule beder ærter salat og radisser er godt igang.En ny storkenæb Storm Chaser, sprunget ud med de første smukke blomster.Høneballe storkenæb.Ukendt storkenæb.De tre Deutzia buske står i fuld flor, billedet er desværre lidt overbelyst.Aftenstemning ved vandpostbedet hvor Mrs. Bateman imponerer i disse dage.Her indfanget tidligere på dagen.Jakobsstiger eller de summene blomster er godt besøgt dagen lang.


Allium og Twice in a blue Moon er et smukt makkerpar.Det var ikke let at komme ind fra haven denne skønne sommeraften, men nu står den på hygge med danske jordbær inden sengetid.

Mange nynnende sommerhilsner herfra ;)

9 kommentarer:

 1. Tak for aftenturen - jeg forstår godt, det var svært at gå ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Marie.
   Ja det var heller ikke let at komme ind i aften, men det er jo også bare med at nyde det gode vejr ;)

   Slet
 2. Ja det forstår jeg også, man kan næsten ikke løsrive sig. Spændende med det nye projekt, vi får se, hvad det bliver til. Miss Bateman er imponerende. Heldige dig med regn, her springer de over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja og det var bestemt ikke lettere at komme ind i aften, skønt når vi har så lune og smukke aftener ;)
   Nu er det jo altså kun et lille projekt nærmest et lille hængeparti, vi har gang i.
   I kunne ellers godt ha fået lidt af vores nedbør, vi er dækket godt ind her vest på ;)

   Slet
 3. tak for rundturen - dejligt :)

  SvarSlet
 4. Så skøn en tid lige nu, jeg er også i haven nærmest døgnet rundt! Det er jo med at nyde hele haven - hver en enkelte blomst.

  SvarSlet
 5. Hej.
  Det ser dejligt ud men jeg synes nok at det regn falder lidt tilfældigt.
  Her i Midtjylland er det knasende tørt og solen har skinnet fra en skyfri himmel
  i flere dage.

  God weekend.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 6. Godaften Heidi.Ja !!! her er så varmt at vi slet ikke kan holde ud at være i vores stue..............som vender mod vest.
  Flot Miss Bateman du har.Og her fortryller Præsident også.
  Spændende med jeres nye projekt.Og ha en dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen