Sider,

tirsdag den 21. juni 2016

Fyraftensstemning..


Idag har vi har haft det dejligste solskinsvejr, oven på gårsdagens 15 timer lange regnvejr. Det indbød til havevandring og hygge i solen efter arbejde.

Et ligeså fantastisk rosenhav som fru Høneballe viste i går, kan jeg desværre ikke fremtrylle. Men jeg har en lille valmuepyt med roser.Den hvide Aconitum har haft godt af flytningen i efteråret og står med masser af knopper. Til forskel for dens blå fætter, oktober stormhat, som er en af de sidste der springer ud, skal vi snart nyde denne i fuld flor.Lupin Noble Maiden i eftermiddagssolen.Jeg er rigtig glad for mit blå/lilla bed, hvor det ikke varer længe, inden roser, floks og storkenæb rozanne står i fuld flor.Smukt makkerpar valmue og Twice in a blue Moon.Ny udsprunget og lækker. Går jeg lidt længere tilbage, er det jo næsten en hel valmuedam. Jackmanii purpurea er ved at springe ud, jeg er helt pjattet med dens skønne dybe farve.Endnu et smukt makkerpar, her sammen med en mørkbladet storkenæb.Hvor mange mm det blev til igår er jeg ikke klar over, men det gav rigtigt meget. Så meget at jeg tydeligt kunne se, hvor meget alle planter var groet siden søndag, hvor de sidst blev inspiceret. Den eneste som ikke var glad, er Sarah Bernhardt som ellers lige var sprunget helt ud. Selv om den har et godt stativ, var regnmængderne for store til de enorme blomster.


Hvor er den en skøn tid og hvor er det dejligt at kunne komme hjem og nyde sommerhaven og dens skønhed. I morgen har fri og lur mig om der ikke bliver tid til lidt havearbejde og sommerhygge.

Mange aftenhilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Dejligt fyraftenstillæg, det blev nydt. Valmuerne er altså fantastiske lige nu, dem nyder jeg også. Mine pæoner lagde sig også ned på grund af regnen, nogle var næsten færdig, mens andre lige er begyndt. Din clematis har godt nok en smuk farve, jeg kan godt forstå, du er vild med den. Jeg har aldrig hørt navnet før, synes jeg.

  SvarSlet
 2. Min skønne Sarah Bernhardt lagde sig også ned i regnen, så jeg har klippet alle blomsterne af og lavet den skønneste buket til stuen. Åh, hvor vi nyder det.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Min Sarah Bernhardt klarede regnen næsten uden mén, men de er nu ikke glade for tung regn, de kære pæoner.
  Du har mange skønne makkerpar - i det hele taget en meget frodig have lige nu, hvor er det skønt at se :)

  SvarSlet
 4. Hej Heidi. Sikken en flot valmuedam. Ærgerligt med din pæon, måske kan de rejse sig lidt op, hvis du ryster det værste vand af?. Herligt med en hel fridag, jeg håber, du har nydt det. Det har også regnet meget her men nu er det ophørt. Jeg håber på sol i morgen. :)

  SvarSlet
 5. Hej Heidi.Dejlige fyraftens billeder du viser.Og skønne valmuer.Har desværre ikke nogle i år.Men der er der da fint løv på vej.
  Her er mine pæoner på det sidste...........lidt trist for de er bare så smukke.
  Vi har også fået pænt med regn.Og heldigvis mest om natten.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen