Sider,

onsdag den 15. juni 2016

Haven og jeg jubler....det regner

Det er efterhånden længe siden jeg har kunne indfange regnvåde skønheder med linsen, men i dag var muligheden der. For endelig kom den længe ventede regn og efter en nat og formiddag med regnbyger, stilnede det af over middag. Så var det med at komme ud og nyde den friske rene luft og de skønne regnvåde skønheder.

I dagens anledning var den første høneballe valmue sprunget ud, den er dog lidt tynget af regnen. Odyssey ville ikke stå tilbage og er sprunget ud med to blomster.Den er næsten druknet i valmuer og andet, men det har dog hjulpet at alle jakobsstiger er blevet klippet ned.Bare fordi den er så fin.Twice in a blue Moon står med masser af knopper.New Dawn marcipan rose med regndråber. Rozanne.I højbedet nede på damernes plads blomstrer pæoner og digitalis. Sarah Bernhardt.Navnløs skønhed.Regnen havde gjort jorden i højbedene løs og let at arbejde i, så en tiltrængt rengøring blev hurtigt sat igang. Der er en del afgrøder er ikke er kommet, så planen var at efterså. Men inden jeg kom så langt vendte regnen tilbage og så var det slut med den rengøring.Hvor megen regn der er faldet, har jeg ikke styr på da regnmåleren er revnet. Men da regnen drev mig ind kunne jeg jo ligeså godt bestille en ny og det er så hermed gjort.
Jeg håber at regnen har gjort gavn i rigtig mange haver idag. Nu er regnvejret atter stilnet af, så jeg håber det er på vej mod din have, hvis det endnu ikke har regnet hos dig.

Mange regnvåde hilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Ja, nå ser jeg at regnet har kommet både til Danmark og Sverige, og visstnok litt i Norge også, men her i Bergen er det ingen tegn til regn hele neste uke! Jeg er redd brønnen snart er tom, så jeg bør vel begynne å hente vann i kanner når jeg er på jobb. Jaja, det er virkelig å foretrekke framfor den ufyselige forsommeren i fjor! Ha en fin kveld! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 2. Skønne regnvejrsbilleder fra din have. Ingen regn i Kolding, men det buldrer i det fjerne. Måske i nat... ;o)

  SvarSlet
 3. Ja men her regner det heldigvis, det startede kl. 20 med stille silende regn, så måske kan jeg vise regnvejsbilleder i morgen, hvis det ikke stadig regner :)
  Det billede du viser med rosen, der er ved at blive kvalt i valmuer, det kender jeg godt, sådan ser det også ud hos mig :)

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Heldige dig med lidt regn..............men fik da 4 mm forleden.
  Men dejlige billeder fra din have med lidt regndråber.Især det med de hvide pæoner og digitalis.Mine hvide er ved at være færdige.......de kunne ikke lide regnen .Og det kunne alle mine roser heller ikke.
  Men hvor var vi heldige med vejret i søndags hos Tante Grøn.
  Håber på silende regn i nat.Godnat herfra Knus Jette

  SvarSlet
 5. dejligt med regn, vi fik en ordentlig røvfuld vand i går, så haven og mine regnvandstønder fik masser af vand :)

  SvarSlet
 6. Så vackert med rosor och digitalis, och pionerna. Färgen på vallmon är mycket fin. Inget regn här, men i södra Sverige har det kommit för mycket.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 7. Ja vi er nogle der danser regndans... Det er så skønt, for haverne trængte til det.

  Hav en skøn dag!

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen