Sider,

fredag den 1. juli 2016

Blæst og glade farver..


Jeg havde ellers håbet at vejret ville markere, at vi nu er trådt ind i juli med et festfyrværkeri af godt vejr. Men nej....her blæser stadig en halv pelikan og regnbygerne kommer i alt for tætte stimer. Solen forsøgte dog at kigge frem i korte øjeblikke her sidst på eftermiddagen.
 Jeg skyndte mig ud for at nyde de forskellige sommerblomster på terrassen som endelig er ved at se ud af lidt. Det er en blanding af såede og købte bakker med sommerblomster, der er plantet i altankasser og krukker.Farvesammensætningen er lilla, lime, cremegul og grå i år. Det er nogle rigtig glade farver med masser af knald på, så det skal nok blive rigtigt godt når det hele vokser til.


Nogle steder har sommerblomsterne i altankasserne dog svære vilkår. Klatrehortensia er ved at tage magten og selvom jeg har klippet dem tilbage en gang, må jeg vist igang med saksen igen.I altankasserne er der også ampel lathyrus. De gør ikke megen væsen af sig, men jeg har lige fundet de første knopper.Op af husmuren er der også en dejlig frodighed i krukker. Klatreløvemund og lathyrus i fuld flor.De klæder nu hinanden ret godt.Grøn rævehale og cremgul solsikke gør hinanden selskab.På den gamle bænk står nicotiana lime green i selskab med en småblomstende lilla petunia og vindhekse.Bag bænken står et af mandens hjemmelavede tårne i en krukke med blandede lilla lathyrus.
Den friske luft på terrassen gav lyst til en lille haverunde. Jacques Cartier nyder at være blevet befriet fra klematissen og kvitterer med smukke blomster.Clarie Austin er så småt ved at springe ud.Den gule katteurt er også ved at springe ud.


Det blev dog kun til en hurtig tur i haven, da det var lidt for blæsende til at det rigtigt var hyggeligt. Nu står den på stille afslapning resten af dagen, inden arbejdet atter kalder i morgen.

God weekend til alle herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint og frodigt ud det hele.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Smukt og med sol, så længe det varede. Men træls med blæst og regn.
  God arbejdsdag i morgen, ærgerligt du ikke kan være med her.
  Trøsteknus :)

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Ja, vejret er meget svingende. Vi har haft meget regn og når der er opholdsvejr,blæser det! Det er godt, at du også har tid til at slappe af og nyde dagen, hvor du holder fri.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige farver du har sat sammen. Det ser rigtig godt ud.
  Her er der også mere blæst og regn end der er tørvejr og sol. Rigtig øv...nu juni var så fin det meste af tiden. Underligt vi ENTEN har det alt for varmt...eller også et MEGET kedeligt vejr som lige nu...Jeg stemmer for en blanding af de to vejrtyper: sol om dagen og 22-23 grade...og regn om natten :)

  SvarSlet
 5. Godaften Heidi.Dejlige billeder du lige nåede at tage mellem bygerne.
  Og dine farvesammensætninger er også lige mig.
  Er så småt ved at gøre klar til min London tur.
  Og håber da på godt vejr derover.For i dag har det også været bygevejr her.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen