Sider,

fredag den 29. juli 2016

På besøg i Høneballehaven...

Så blev det tirsdag på Samsø og skulle vi besøge Høneballehaven. Jeg har fulgt Lisbeths blog og hendes skønne have en del år og set tusindvis af billeder af de mange spændende og smukke planter og blomster fra haven og nu skulle jeg så endelig opleve den live ;).
 Kort inden den aftalte tid, så himlen pludselig sådan ud. Regnjakken havde jeg med, men gummistøvlerne stod derhjemme. Øv øv øv nåede jeg at tænke mange gange inden vi var fremme, jeg ville jo gerne opleve haven i tørvjer.Men der var slet ingen grund til bekymring. For da vi ankom til dette glade ansigt var himlen atter blå. Efter en hjertelig velkomst, begav vi på vej ind i den eventyrlige have som jeg hurtigt døbte den.Nyd stemningsbillederne fra Lisbeths eventyrlige Høneballehave, næsten helt uden ord.


Vi følte os virkelig velkomne og der blev serveret Høneballespecialiteten jordbærlagkage mums.
I dagens anledning var der pyntet fint op med blomster i fuglebadet.Jeg tror næppe at jeg fik set alt i den spændende have, men mit hoved roterede næsten 360 grader for ikke at gå glip af en eneste blomst,spændende løv og flotte stammer. Sjældent har jeg set så megen planteglæde og mangfoldighed samlet i en have. Det var virkelig en oplevelse af de store, og jeg kunne godt ha brugt mange flere timer/dage til at gå op opdagelse og fordybe mig i detaljer, men der skal jo også være en undskyldning for at vende tilbage en anden gang ;)
Manden min der ikke er lige så havetosset som mig, var også imponeret og hyggede sig sammen med Bent. Lisbeth og jeg fik snakket en masse undervejs, og det var dejligt endelig at møde en man føler man har kendt i flere år, så tusind tak kære Lisbeth og Bent for en fantastisk eftermiddag i jeres skønne paradis ;)

Mange Høneballe hilsner herfra vestjylland

PS. jeg har da lige en solnedgang mere ;)

20 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Tak for turen i Høneballehaven, det var da spændende at se den gennem din linse. Det glæder mig, at du skriver, at du har lyst til at komme igen, I skal være så velkomne. Altid rart at møde en, man har skrevet sammen med gennem flere år.
  Solnedgangen er flot og selvfølgelig også billederne. Du sneg dig også til et par billeder af fru Høneballe, endda mens hun spiser is.
  Selvom vi ikke er på knus her i kommentarerne får du nu alligevel et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Så er det vist på tide at få svaret på lidt kommentarer her ;)
   Godt du syntes det var spændende at se haven gennem min linse, jeg kunne sikkert har taget mange flere billeder, men vi skulle jo også hygge.
   Ja jeg kan da ikke lave indlæg fra Samsø uden solnedgange, det har jeg jo lært ;)
   Nej jeg håber bestemt ikke det bliver sidste gang vi kigger forbi. Undskyld men det var kagen jeg var fokuseret på ;)
   Knus Heidi

   Slet
 2. Hej Heidi. Tak for rundvisningen og anderledes billeder fra Høneballehaven. Det var spændende at følge med. Hvor er det godt, at du blev så inspireret og at haven gjorde indtryk. Det gør den også på mig. Der er meget at se på i så stor en have og så er den så flot bygget op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Godt du kunne li billederne fra min rundvisning i Høneballehaven. Haven gjorde er stort indtryk på mig, og der er rigtigt meget at kigge på. Jeg fik nok heller ikke opdaget alt, det kræver vist flere dage ;)

   Slet
 3. Tak for turen Heidi. Spændende at se haven på en anden måde end når lisbeth viser den frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Rita
   Godt du nød turen rundt i Høneballehaven set med min linse ;)

   Slet
 4. Hej Heidi!
  Fina bilder från en fin trädgård.
  Trevlig helg /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Ja det er en fin have, med masser af smukke motiver ;)

   Slet
 5. Hej Heidi, man kan ikke blive andet end imponeret over HøneballeHaven og den gæstfihed Bent og Lisbeth udviser. Mums i fik også den gode lagkage ☺ hvor var det godt at det holdt tørvejr. Flot solnedgang.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja jeg er stadig imponeret over det overvældende syn og hjertelighed vi blev mødt med i Høneballehaven. Det havde jo næsten heller ikke ha været til at bære, hvis det skulle ha regnet lige da ;)
   Velkommen til som fast læser hos mig ;)

   Slet
 6. Skønne billeder fra en skøn have. Var der selv i juni. Ja i Lisbeths have er der mange skønne planter, og jordbærlagkagen er mums.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Lisbeths have kan man godt fordybe sig i flere gange, og stadig finde nyt vil jeg tro ;). Ja tænk en kage kun for vores skyld, det er da luksus ;)

   Slet
 7. Hej Heidi.Tak for mange skønne billeder fra Høneballehaven.
  Har jo selv været der et par gange.
  Ja !!! det er en overvældende oplevelse at opleve den dejlige have.....og den lækre have.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja jeg ved at du har besøgt haven flere gange, det håber jeg også at komme til.
   Det er ret overvældende og jeg tvivler da også på om jeg så det hele ;)

   Slet
 8. Your garden is very beautiful !! That's a lovely place to relax !
  Greetings

  SvarSlet
  Svar
  1. Hello Ela
   This post is not from My garden, but from the very lovely http://hneballehaven.blogspot.dk/, we visited in our Holiday ;)

   Slet
 9. Så mange smukke billeder. Jeg havde også sat næsen op efter at se Lisbeths have i år, men det blev ikke - så tusind tak for en masse billeder Det er jo næsten som at være der selv. Meget smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bonnie
   Ja endelig lykkedes det mig at opleve Lisbeths skønne have, det har også været på min ønskeliste en del år efterhånden ;)
   Men nej det er ikke som at være der selv. Haven skal opleves live for at se, hvor overvældende den er ;)

   Slet
 10. Hej igen.Vil da bare lige sige at du har vundet frø af de smukke db.rosa valmuer.Vil du være sød at sende din adr.til mig.Min mail adr. står sidst i mit nye indlæg.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubbi Jette
   Nøjs hvor er jeg heldigt, jeg iler straks til din blog ;)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen