Sider,

tirsdag den 19. juli 2016

Haveabstinenser...


De sidste uger har vores have ligget øde og forladt hen. Den er kun blevet besøgt for at tjekke vand i drivhus og dræbersnegle om aftenen. Al focus ligger på at male vores stuer, som den første uge i ferien er afsat til. Jeg startede dog allerede i sidste uge efter arbejde, med rengøring og tømning af den ene stue. Hold nu helt op hvor har vi mange ting, men nu er stuen næsten helt færdig, skal ud og købe nye plissegardiner og lidt andet pif i eftermiddag.


Men idag hvor solen er fremme, bliver det svært at holde focus på kedelig rengøring og rydning af den anden stue. Men jeg skal holde planen, for der står nemlig fridag på programmet i morgen. Der nogle små revner i loftet der skal repareres i aften og tørre i morgen ;). Nå ikke mere snak, nu til nogle billeder fra den forsømte have.

De første høstanemoner er sprunget ud.Glasbær som blev flyttet i efteråret har det fantastisk og kvitterer med masser af knopper.
Rosenholm i æbletræet er også begyndt at springe ud.Her højt oppe i kronen.
De første stokroser er kommet i blomst.
Alle hosta blomstrer også.
Twice in a blue Moon er kommet med nye blomster.Det var ikke megen glæde jeg fik af Chopin rosen, næsten alle knopper er rådnet uden at springe ud. Nu håber jeg den hurtigt vil remontere, ellers er det ret øv.
White Swan købt i en pose med to knolde i foråret og begge kommer fint.
 Clarie Austin har klaret regnen lidt bedre.


Blue Angel.For nogle dage siden opdagede jeg denne julerose eller julirose.Dette er hvad jeg går og sysler med, skønt man kan se hvor man kommer til ;)

Nå ikke flere overspringshandlinger, jeg må tilbage til dagens program. Det næste jeg skal kaste mig over at rydde skrivebordet med mandens gamle stationær og vores net adgang, bare jeg nu får samlet det hele rigtigt igen.

Mit kamera har bestemt ikke haft godt af den lange pause og brokkede sig ret kraftigt, mens jeg gik og tog billeder. Ikke lige det jeg har brug for nu, en lille uge før vi skal til Samsø og besøge Lisbeth og hendes skønne have. Jeg håber det arter sig inden.

Mange arbejdshilsner herfra ;)

10 kommentarer:

 1. Heldigvis tog det skønne billeder fra din forsømte have, inden det begyndte at brokke sig. Du må hilse det og sige, at det må opføre sig ordentligt, når du skal til Samsø :)
  Ellers må jeg bare beundre jer, vores stue trænger også til en overhaling, men det er ikke sådan lige at tage sig sammen. Især det at flytte det hele ud, kræver rigtig meget af en, men bagefter bliver det jo godt.
  God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Du kan tro jeg har talt med store bogstaver, og forklaret at jeg skal over og besøge dig, så det bliver nødt til at opføre sig ordentligt og ikke bare skifte rundt mellem menuerne.
   Ja det er et kæmpe arbejde at give stuerne en overhaling, men nu kan vi vist ikke udskyde det længere. Det bliver så godt og kan da næsten ikke huske hvornår vores hjem har været så rent ;)
   Tak det kræver viljefasthed at arbejde inde i dag, lavede vist lidt for mange overspringshanlinger i går, så jeg er bagud planen ;(

   Slet
 2. Hej Heidi.Jeg synes nu din have ser dejlig ud selvom du har forsømt den lidt.
  Er da rigtig glad for at jeg fik malet min stue i vinters inden vi skulle begynde i haven.
  Har jo lige været en tur i London og på Hampton Flower Show som jeg viser masser af billeder fra.
  Så den sidste uge er bare gået med at luge ukrudt og klippe ned.
  Din White Swan er bare så smuk..............må vist have købt den igen.
  Her er der også to forskellige stokroser i blomst...............men ikke i den farve du viser.
  God arbejdslyst med stuen.Du må da vise lidt billeder når du er færdig.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tusind tak for de søde ord, nu zoomede jeg jo heller ikke ind på det værste ukrudt ;)
   Ja jeg ville også hellere ha malet udenfor havesæsonen, men da det jo kræver en del sammenhængende dage at komme i mål, så må det blive i ferien ;)
   Kigger forbi din blog næste gang jeg skal lave en overspringshandling, men nu skal jeg lige indhente det jeg ikke nåede i går, så jeg kan komme ud. Vi har allerede rundet de 20 grader her ;)

   Slet
 3. Hvor sjovt med en julirose. Jeg havde også en der blomstrede om sommeren sidste år tror jeg det var. Den må jeg lige tjekke næste gang jeg kommer forbi.
  God arbejdslyst med næste stue.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Ja det er sjovt når planter ikke kan finde rundt i årstiderne. Tror også den blomstrede sidste sommer ;)
   Tak det er efterhånden tiltrængt især når solen skinner som idag ;)

   Slet
 4. Hallo Heidi!
  Ich grüße dich ganz, ganz herzlich - mein Name ist auch Heidi!
  Als ich Deinen Blog entdeckte mußte ich gleich nachsehen, wie es bei so ausschaut.
  Und ich darf sagen, ich bin froh bei Dir gelandet zu sein, denn Deine Fotos (ich habe mir bereits einige Deiner wunderschönen Pots angeschaut!)sind einfach nur großartig!
  Jetzt werde ich mich als Mitglied Deiner Seite eintragen, damit ich Dich nicht aus den Augen verliere. Komm doch auch einmal bei mir vorbei: Ich würde mich sehr freuen!
  Alles Liebe
  sendet Dir Heidi von der grünen Ecke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hallo Heidi
   Willkommen to meine blog ;)

   Slet
 5. Hej Heidi. Hvor er din have dog frodig lige nu. Den er vist i stand til at tage vare på sig selv, når I nu har så travlt indendøre. Det ser supergodt ud. Jeg håber, dit kamera kan tage gode billeder på Samsø og at du vil vise dem. Det bliver spændende at se.

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn have du har, jeg elsker stokroser! Hav en skøn sommer.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen