Sider,

lørdag den 14. september 2013

Heldagsregn.......

Det er ikke meget jeg har opholdt mig udenfor idag, allerede fra morgenstunden regnede det og det er ikke stoppet endnu. Indtil videre har det givet 20 mm og jeg kan se på dmi at der er varsel for kraftig regn her i området i nat, så nu må vi se hvad det ender med. Da jeg ingen billeder har taget idag, kiggede jeg lidt på lagerbeholdningen og faldt for disse.

Sankthansurt er ikke blandt mine favorit blomster i haven, men alligevel er der efterhånden smuttet lidt forskellige varianter ind. Når man ser de enkelte blomster tæt på, så er de faktisk meget fine og charmerne. 

Sidst ankommet er den mørke krybende Dark Night, her sammen med den lysgule Sunkissed, hvid kinesisk Stardust og en helt almindelig lyserød jeg ikke har navnet på.
  

Nu håber jeg bare at vejret bliver lidt bedre imorgen.

Mange regnvåde, hilsner herfra ;o)

4 kommentarer:

 1. Det er træls, at det skal regne i din weekend. Sct. Hans urt er heller ikke min favoritplante, men hvor er det smukke billeder, du har taget af dem.

  SvarSlet
 2. Det er lidt sjovt med en almindelig Sct. Hans urt.

  Det er måske ikke lige den staude de fleste betragter som en yndling, trods alle de kvaliteter den plante har.

  Den starter med de fine små knopper tidligt i foråret, bladene er dekorative hele sommeren, blomsterne står længe både før de springer ud, men også når de har foldet sig ud. Det er en god snitblomst, som holder længe. Blomsterstænglerne falder ikke sammen, så derfor skal den ikke bindes op, og blomsterstandene står og ser dekorative ud hele vinteren - selvfølgelig kønnest med rimfrost på.

  Jeg tror mange inkl. mig selv, skal blive bedre til at værdsætte de helt almindelige sunde stauder, som ofte har mange gode egenskaber hen over en lang periode.

  SvarSlet
 3. Hej med dig.Ja! efteråret har sat ind med fulde gardiner.Vi fik 10mm regn i nat,men dejligt at det gode vejr holdt mens vi lavede vores nye bed.
  Har lige læst Vivis betragtninger ang. Sct. hansurt.
  Og vil give hende ret langt hen af vejen.
  Har tre forskellige slags.....men har problemer med at få den mørke til at trives.
  Men smukke billeder du har taget af dem.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 4. Bortset fra de mørkerøde som ikke gror så hurtigt, har Sankt Hansurt har den imponerende evne, at den stortrives, vokser og er frisk og frodig, selv under de tørreste forhold, bare de får sol. Du har da samlet en flok fine eksemplarer.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen