Sider,

tirsdag den 10. september 2013

Dejligt gensyn.....

 Nu er mine Twice in a blue Moon roser, ved at være klar til endnu en blomstring. Selv om jeg har anskaffet flere roser til haven, så er denne nok stadig min yndlings. Som noget nyt, har den nu sat flere knopper på hver stilk, der plejer ellers kun at være en stor blomst på hver. De 23 mm regn vi fik igår, har heldigvis ikke ødelagt blomsterne, så der kommer nok flere billeder når de er fuldt udsprungne ;o).


Forleden dag tog jeg denne bandit på fersk gerning, i min Thomas Edison dahlia. Den var godt igang med at æde sig igennem hele blomsten, øv øv. Måske er det prisen, for alle de sommerfugle vi har haft i haven i år, for jeg syntes godt nok der bliver gnasket igennem overalt i haven i øjeblikket. Denne fætter er dog helt færdig og bliver ikke til sommerfugl.                           Idag fjernede jeg så blomsten, halv spiste blomster pynter ikke i haven.
    Rosenholm med de tre små efternølere.Klematis Blue Angel blomstrer stadig med få blomster. Den har blomstret rigtigt længe, helt upåvirket af den lange tørre sommer vi har haft.

Mange hilsner herfra ;o)

3 kommentarer:

 1. Blue Angel står flot endnu, der er vist en enkelt blomst i min endnu, men den er jo ikke så flittig som din. Og Twice in af blue moon er så skøn, vi er helt enige, jeg ved faktisk ikke om der er knopper i min endnu, der var en enkelt blomst forleden.
  Hvor ærgerligt med larverne, tænk at ødelægge sådan en smuk blomst, farven er jo fantastisk.

  SvarSlet
 2. Ja sådan kan det gå. Men sommerfugle vil vi jo gerne have i haven. Så det koster åbenbart på blomsterkontoen. Jeg har kun haft de hvide alm. kålsommerfugle. Ingen af de smukke farvede, som jeg havde sidste år.
  Twice in a blue moon er den svagt lilla i farven? Det er lidt svært at bedømme på billedet. Smuk er den

  SvarSlet
 3. Godaften Heidi.Smuk rose.....er desværre ikke så god til roser.Og hvor er det ærgeligt med din smukke dahlia......den larve har da smæsket sig godt i din blomst.
  Dejligt at du stadig har en smuk clematis der stadig blomstre.
  Har knoklet med at tilplante mit nye bed idag.Er lidt misundelig på jer i det nordelige ......sikke en masse dejligt regn i har fået.Jeg må nøjes med sølle 5 mm.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen