Sider,

fredag den 2. august 2013

Sommerfugle træf i heden....

Pyyha her har måleren vist 32,7 grader idag, så der var ikke megen udendørsaktivitet i mig. Jeg har istedet opholdt mig en del i vores dejlige kølige kælder, og hygget med vasketøj og andet. Dagens udendørs aktivitetter var helt overladt til sommerfuglene.          Her vrimler med sommerfugle, især sommerfuglebuskene er godt besøgt, men idag har de været alle steder i haven.           


                                        Der blæser heldigvis en hel del, ellers var det da slet ikke til at klare.Vi har ikke så mange varianter af sommerfugle i haven, men rigtigt mange af dem der kommer.


Selvom sommerfuglebusken er stor, har der næsten været trafikkaos i dag, så mange var der mødt op til træffet.


Mange varme hilsner herfra ;o)

4 kommentarer:

 1. Heldigt med kølig vind og kølig kælder. Jeg holder mig også helst inde fra klokken 11 indtil aften. Der er mange sommerfugle i haven, det er ikke for ingenting, det hedder sommerfuglebuske. Hos mig har de flere at fordele sig på, ja og så hvid fredløs, der sidder de også i stimer, næsten :)

  SvarSlet
 2. Godaften Heidi.Ja! her har det også været meget varmt.Tog til Kbh.Og så sandskulptur festival.Det var ved havnen....og lidt blæst var der da.Sluttede af i Tivoli og med en stor is.
  Skønne billeder du viser med alle de smukke sommerfugle.Har også en sommerfuglebusk .Smart ide du viste i dit forrige indlæg med fadet......købte også et selv,som jeg viser i mit nye indlæg.
  En rigtig svedig hilsen knus Jette

  SvarSlet
 3. Jeg kunne heller ikke holde lang tid i varmen i går, så jeg måtte også gå indenfor.

  Hvor har du mange forskellige sommerfugle, det plejer jeg normalt også at have. Men i år har jeg kun set de hvide sommerfugle i år, hvilket jeg synes er meget mærkeligt.

  SvarSlet
 4. Jeg siger som Bente Lund, at du har da mange forskellige sommerfugle i haven! Vi har mest kålsommerfugle i år .....nældens takvinke og påfugleøje er pst væk i år, de må være fløjet til Jydeland og bor nu hos dig!
  Ja jeg har ellers også en dejlig kælder, men jeg valgte at være ude i haven i 30° i dag. Det var en anelse hårdt, så jeg måtte på langs efter aftensmaden i dag. Nu er jeg til gengæld frisk og temperaturen er behagelig lige nu. Døre og vinduer er åbne og ikke en vind rør sig, men det er dog rimeligt behageligt lige nu.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen