Sider,

tirsdag den 6. august 2013

Ramt af hverdagen......

Ja så har hverdagen atter meldt sin ankomst, ovenpå et par helt skønne afslappende ferie uger med fantastisk vejr. Jeg syntes de første arbejdsdage har suget godt og grundigt af mit opsamlede overskud, nærmest som denne løvemund, der også bliver suget godt og grundigt igennem af denne humlebi.Efter fyraften i dag, blev der dog tid til at nyde lidt igen. Jeg tog kameraet med i haven og nød stemingen også selvom det blæser og er overskyet. Solen kiggede frem i små glimt dog ikke rigtigt nok til modlysbilleder som jeg havde håbet, men denne skønne Dahlia gør sig alligevel godt.


Nu er der også kommet lidt flere blomster i mine stokroser, de er dog et sørgeligt syn i år, tror ikke de er mere end en halv meter høje og det er ikke mange planter der kommer i blomst. Jeg må nu lige tage dem lidt i forsvar, da de ikke har fået nogen form for vand af os, så det er faktisk ret flot de har overlevet.                                                    Det er vist de farver, der bliver repræsenteret i år. Opdagede også de første, mikro små knopper i mine hvide klokkeranker. Så selvom planterne ikke er så høje endnu, er der håb om blomstring.


                              I højbedene slynger hvidløg sig dekorativt mellem bønner og tagetes.

                       Majsplanterne er også ved at blomstre, de har rigtigt nydt godt af varmen og er store og kraftige.


                                                        Scabiosa blomst og frøstand, bare fordi de er så fine.


Violfrøstjernerne Hewitts Double er også ved at være i blomst. De er ikke så lette at indfange men det lykkes rimeligt godt idag.Inden jeg ser mig om er det atter tid til weekend, og så skal jeg til plantemarked Jubii

Mange, vi har fået 3 mm regn idag, hilsner herfra ;o)

7 kommentarer:

 1. En umanerlig fin dahlia og stor succes med violfrøstjernebilledet. Jeg mindes tydeligt, hvor få sekunder der skal gå efter ferien, før det føles, som om man overhovedet ikke har været væk fra jobbet.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Ja men du har da også været savnet, træls med den vejrdag, men sådan er det jo. Jeg har vist flere modlysbilleder de sidste dage, dog ikke lige i dag, så er det jo lidt synd, at du ikke ser dem :)
  Mine stokroser er nu heller ikke vandet, det generer dem ikke, men de står også i fuld sol indtil kl. 15 ca. Jeg viser også violfrøstjerne og scabiose i dag, men dine violfrøstjerner er noget bedre.

  SvarSlet
 3. Enig - det er hårdt at starte op efter ferien igen. Men heldigvis går det rimeligt hurtigt med at komme i "træning" igen :-)

  Dine tagetes ser bare så skønne ud - tætte og frodige. Mine citron- og appelsintagetes er blevet ranglede og tynde i år. Har du sået dem direkte i urtehaven eller har du forkultiveret dine?

  Skønt billede af bien - den har godt nok travlt :)

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Er helt vild med dine billeder af din violfrøstjerne.....den skal øverst på min liste.Det kan godt være hårdt at skulle igang med arbejdet igen.
  Men du har da haft et fantastisk vejr.
  Fine billeder af løvemund og humlebi.Vi har desværre ikke fået noget regn.....øv!
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Slangehvidløgene er rigtig fine sammen med Tagetes. Jeg har forsøgt at plante nogle ud i staudebedet, men de vil ikke rigtig, som jeg vil!
  Frøstanden af Scabiose er vildt flot.

  SvarSlet
 6. Virkeligt godt billede af din violfrøstjerne. De er svære at fotografere. Ja, nu har jeg været i gang med arbejde i 2½ uge. Det er sejt at komme igang igen.
  Løvemund må jeg prøve næste år.

  SvarSlet
 7. Din dahlia er jeg helt vild med....den er smuk både fra forsiden og bagsiden og det er jo ikke så ringe endda!
  Scabiosas frøstand har jeg endnu tilgode, for jeg plukker ind af dem endnu. Men smuk det er den!
  Ligesom vi også har regnen tilgode! Man siger, at alt godt kommer til den der venter.....og vi venter .....og vi venter....

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen