Sider,

fredag den 13. juli 2012

Klokkeranke Fascination

 Jeg havde et par klokkeranker i overskud, som jeg plantede i en spand nede ved mit plantebord. De er ved at komme godt i vækst, og ved nærmere inspektion i dag, kom jeg til at se de fine fangetråde ( eller hvad de hedder ) ;o). Det syntes jeg er vidunderligt finurligt og fascinerende, glæder mig over naturens kunnen, er det ikke skønt.


Efter alt for meget regn og arbejde de sidste 14 dage. Var det rigtigt dejligt at solen kiggede lidt frem, da jeg kom hjem idag.  Selv om jeg syntes at sommervejret har været rigtigt træls og kedeligt, så stortrives planterne i mit nye tøsebed. Det kom der lige denne collage ud af ;o)


Tjekkede lige hvornår det var vi lavede dette bed, det er blot to måneder siden. Det er da gået rimeligt hurtigt   med at få det dejligt frodigt, godt hjulpet på vej af en masse sommerblomster i år. Nu venter jeg på at klatrerosen Rosenholm Rosa i træet og New Dawn i stativet springer ud, da jeg synters det mangler mere farve. Efter jeg har lavet bedet, har jeg opdaget at kameraet har lidt svært ved at fange de lyserøde farver på afstand, nå  men det er der jo ikke noget at gøre ved. Tæt på går det heldigvis lidt bedre.


Velkommen til mine nye læsere, det er dejligt at i har lyst til at følge med ;o)

Mange, lad os få en god og smuk weekend, hilsner herfra9 kommentarer:

 1. Du har virkelig fanget det på billederne, hvordan fangetrådene klatrer og hager sig fast i træet og du har ret, hvor er det bare fascinerende:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg fascineres virklig planters egenskaber, så fine og forskellige ;o)

   Slet
 2. Så fine billeder af de små fangarme ... men også en fin lyserød collage.
  VH Nina

  SvarSlet
 3. Klokkerankerne er forunderlige - vi røg med på Claus Dalbys "klokkerankekursus" sidste år og blev meget fascineret af disse planter. I år har vi igen både de hvide og de blå og jeg har netop i dag fundet blomsterknopper i den ene hvide.

  Skønne fotos af de søde detaljer og dit tøsebed er da bare skønt :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også en af CD elever fra sidste år, og har gentaget succesen dog kun med de hvide som der også er knopper i nu ;o)

   Slet
 4. Ja mine er også langt fremme.....og var det ikke dig der såede dine frugter fra sidste år? Nu har jeg så fundet mine frem og lagt et par frø i blød i vand i et døgn og sandelig.....frøene er begyndt at spire i vandet! Så nu er de puttet direkte i jorden, og kan komme i år hvis de vil! Flot den lyserøde colalge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det var mig som såede mine egne frø, med stor succes. Dejligt at dine også frø også er villige. Nu må vi bare håbe de når at komme i blomst, jeg syntes de er langsomme startere ;o)

   Slet
 5. Hvor er de gode, dine billeder af de små tråde! Væggen med gamle kasser og ting og sager, ser rigtig fint ud :-)
  Flotsamling lyserøde blomster og skønt bed. Der er virkelig fart i væksten - godt al regnen er godt for noget!
  Havehilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, jeg kan blive helt fascineret over de små detaljer ;o). Ja der var så lige noget som vi kan glædes over med al den regn, men nu må det gerne være slut for en tid.

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen