Sider,

lørdag den 24. november 2012

Traalalillalumlej og et lille hop...

Ja man bliver jo helt glad i låget, når den sidste lørdag i november viser sig fra sin allerbedste side. Selv om solen står lavt på himlen har det været en skøn dag ude. Endelig fik jeg lagt de sidste løg, har ikke helt overblik over hvor mange jeg har lagt, da de er lagt over flere gange, men det er da blevet til en del, så nu er løgkassen tom for denne omgang og jeg venter spændt på foråret.Skønne stemningsbilleder i solen, med rester af morgenens kraftige regn.


   Der er stadig en enkelt blomst tilbage i min hvide løvemund, ellers har alt blomstrende i haven takket af for i år.


 Den store zinkpotte ude foran huset fik også lige en make over, den bliver pyntet på samme måde hvert år, med fyrtoppe og lidt nobilisgran, ikke den store kreativitet der, men julen er jo også traditionernes tid.


Disse tre træer formet i hønsetråd og beklædt med hvid sisal er også en fast ingrediens i arrangementet. De har efterhånden en del år på bagen og er ikke helt så fine længere, men når de først er sat på plads er det ok.


Sådan færdig arbejde, det var nu også rart at blive færdig, da det er på nordsiden af huset, så det var lidt koldt. Det lille træskilt er også tradition, nogle år virker det andre ikke ;O).
 Hold da helt op, når jeg kigger på disse billeder, kan jeg rigtigt se hvor stor min buksbum blevet, engang var den en lille busk ved siden af potten, nu er potten ved at være den lille. Måske skal den snart ha en tur med saksen, eller måske ikke den er nu også ret flot som den er. Ellers er der ikke andet en filser og en anden ret stor buksbum på denne side af huset.


Omme i solen igen, fik jeg øje på disse svampe, mos eller hvad det er. Det sidder og pynter så fint på klatrehortensiaen.


Mange, trallende i det skønne vejr, hilsner herfra ;O)

8 kommentarer:

 1. Sikke et smukt arrangement i krukken. Det tåler da bestemt en årlig gentagelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;O). Jeg syntes også det fungerer rigtigt fint så derfor gentager jeg gerne ;O)

   Slet
 2. Dejlige billeder! Er det ikke en slags lav der er på klatrehortensiaen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er da vist lige hvad det er ;O)

   Slet
 3. Det er godt når sol og vind bliver fordelt lige, i dag var det så din tur til at få sol. Her har det været diset hele dagen, det gjorde ikke noget, vi har været til kaffeslabberas både formiddag og eftermiddag.
  Det er en fin dekoration du har lavet smart med det hvide sisal.

  SvarSlet
 4. Ja det var lige efter bogen, tænk solskin på en fridag i november ;O)Jeg syntes også selv rigtigt godt om sisal træerne, dejligt at genbruge sine påhit år efter år ;O)

  SvarSlet
 5. Jeg suuuuger solen ud af dine billeder i dag. Skønt for jer!
  Sød krukke du viser os i dag. Det er dejligt med traditioner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente ja det var en kort fornøjelse med det gode vejr, idag er det bedst at være inde ;O)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen