Sider,

søndag den 25. november 2012

Sølvpoppel Træer

Mine sølvpoppel træer som jeg påbegyndte i efterårsferien se her, er blevet lavet færdig i dag. De står nu og venter i kælderen på at komme op i stuen i næste uge, når rengørings feen-øhh det er vist mig- har været forbi...

Jeg har valgt kun at lave to af dem færdige. Jeg har besluttet de skal bestå af lavgrene, sølvfehår og lidt med glitter.  De skal anbringes i to glasflasker der stod i kælderen, de er ikke helt ens men det bliver keglerne jo heller ikke. Flaskerne har jeg fyldt med grødris for at give lidt tyngde, og det er jo jul.


Jeg er faldet pladask for disse skønne englevinger, som jeg vil bruge sammen med nogle af mine echeveria . Det er rigtigt dejligt at kunne smovse i echeveria i år, da mit forsøg med at plante resterne fra sidste års juledekorationer blev en stor succes . Denne glitter rose er måske ikke lige min stil men klipper man den fra hinanden  får man de fineste skæl, som kan bruges til små effekter.


To færdige træer fanget i et rigtigt dårligt kælderlys, måske skal jeg prøve med nogle billeder når de er blevet sat på plads. Enkelt pyntet så man stadig kan se de fine sølvpoppelblade.         Måske skal de stå på denne zinkrist med lidt lys og echeveria, vi må vente og se hvad jeg finder på.
Alle ting på træet er bundet fast med sølvmyrtetråd, en helt tynd ståltråd. Resten af pynten er så sat i klemme under sølvtråden. Jeg har brugt knappenåle med hvidt hoved til at sætte løg med vinger fast. Det er sjovt at arbejde uden limpistol, på arbejde er den jo næsten limet fast i hånden disse dage.


Til sidst skal i lige se denne fine lille sag. Det er en kolibri amaryllis løget er ikke større end et hyacint løg så jeg satser på at blomsten ikke bliver så stor. Det bliver sjovt at se hvad den vil, da jeg ikke tidligere har set en. Jeg har plantet den i et glas og pyntet af med hasselnødder, mikro kogler og knust glas.


Jeg har også arbejdet på adventskransen idag, men den er lidt alternetriv og anderledes, så den fået et indlæg for sig selv en af dagene ;O)

Mange, det er noget værre rusk vejr idag, hilsner herfra ;O)

19 kommentarer:

 1. Hold da op. Jeg er fuld af beundring. Går du altid sådan julamok?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak ;O), det er nu ikke fordi jeg laver så meget til mig selv. Men jeg forsøger hvert år at lave nogle få lidt lækre ting, som jeg kan holde ud at kigge på, når hverdagen på arbejde også er jul jul og atter jul ;O)

   Slet
 2. Hvor er de blevet flotte, kan godt huske da du startede på dem tidligere... glæder mig til din adventskrans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;O) adventskransen må du lige vente lidt på ;O)

   Slet
 3. Jeg skal da lige love for, at du er på hjemmebane her, ikke at jeg er misundelig nej nej hvor kan du tro det :) Det ser så flot ud, nej hvor er du skrap til det. Det er godt at se, nogen som virkelig kan deres kram.
  Den amaryllis ser spændende ud, gad vide om jeg kan finde sådan en herovre.
  Du får regn- og rusk hilsener tilbage

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, jeg sidder da helt og rødmer over al den ros ;O) Ja nu er det jo også mit fag så jeg har måske lille fordel der ;O) jeg er da også sikker på at du var rigtig god til dit fag, da du stadig var på arbejdsmarkedet ;O). Jeg syntes også den lille amaryllis er spændende, håber du finder en ellers må jeg lige tage lidt billeder undervejs ;O)

   Slet
 4. Ej hvor er de blevet skønne :-) Du er godt nok dygtig, jeg glæder mig til at se din adventskrans... tror da lige jeg venter med min egen, indtil jeg har set din, jeg kan godt bruge noget inspiration :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de rosende ord ;O), adventskransen er måske lidt for anderledes, men du må vente og se ;O) er du rap på fingerene kan du sikkert nå det ;O)

   Slet
 5. Nu er nysgerrigheden til din adventskrans ihvertfald lagt... Glæder mig til næste afsnit i din smukke serie om julepynt. Træerne er godt nok blevet flotte. Er også selv gået igang med årets krans. God arbejdslyst
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;O), nu må jeg jo så bare håbe at den ikke skuffer, rigtig god arbejdslyst til dig også ;O)

   Slet
 6. Hej Heidi.Superflotte træer du har lavet.Fine englevinger...er vild med engle.Og
  de echeveria har du haft dem stående i en krukke hele sommeren?
  Glæder mig til at se hvad du har fundet på til adventskrans.
  God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette jeg har en stor svaghed for engle så da jeg så vingerne måtte jeg bare eje dem ;O). Mine echeveria har stået i drivhuset hele sommeren og vokset sig store og flotte så det skal også gentages til næste år ;O)

   Slet
 7. Hej Heidi. Hold da op, sikke mange spændende ting du har gang i. Jeg synes også dine træer er rigtig flotte og glæder mig til at se din adventskrans. Jeg havde gemt en hvid amaryllis fra sidste år som har stået køligt ude i udhuset. Den tog jeg ind og pyntede med mos i bunden og nu er der en stor flot knop. Det er jeg ret stolt over!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der bliver lavet lidt forskelligt i kælderen for øjeblikket ;O). Godt gået med din amaryllis jeg har ikke tidligere forsøgt at gemme mine, men måske skal jeg prøve ;O)

   Slet
 8. Hvor er det fine ting du har lavet.
  Du er vel nok kreativt.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften

  SvarSlet
 9. hej Heidi. meget flotte træer, og super søde englevinger - Hvor har du fundet dem --- Jeg vil også have nogle :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen