Sider,

fredag den 1. april 2016

Købte skønheder...

Det bedste ved at udvide sine bede, er at der bliver plads til flere skønheder. Denne smukke og fine kobjælde, måtte bare med hjem idag. Deres fantastiske lodne og bløde væsen kan jeg slet ikke stå for.Jeg kom til at købe to, så der også kan komme en i volden og holde de lilla med selskab.Denne skønne lysgule akeleje kunne jeg heller ikke stå for. Det bedste af det hele er jo, at de kan nydes år efter år, så det forpligtiger jo ligefrem til at købe dem.Denne fine skønhed er til gengæld en gave fra fru Høneballe.Pangblå primula som har været i haven i mange år lyser fint op.


De nye købte skønheder står nu i drivhuset og pynter indtil de skal plantes ud. Efter fyraften nåede jeg at prikle flere sommerblomster, mens jeg var i godt selskab med mine nye skønheder. Det var en fin start på weekenden, som skal nydes i selskab med ældste datteren, som er på vej fra København.

Mange lune weekend hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Gad vide om jeg får lov til at kommentere, der er noget vrøvl med bloggene i øjeblikket i hvert fald hos mig. Jeg kan heller ikke se dine billeder, kun det første. Jeg kan roligt sige, at den kobjælderne kan man ikke leve uden, de er så fine, godt du har fået flere af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo nu kom billederne, jeg skulle jo se, hvad du har fået af mig. De hvide violer jeg har nok sagt, at de breder sig meget :) flotte billeder.

   Slet
  2. Hej Lisbeth
   Øv når bloggen driller, men godt du kunne se billederne til sidst ;)
   Jeg har svært ved at modstå de skønne og fotogene kobjælder. Ja du har sagt de hvide violer breder sig, og det må de også gerne hvor de står ;)

   Slet
 2. Hm...hvor er de fine, de der kobjælder. Dem har jeg ikke nogen af i haven...måske jeg skulle begynde at lave en liste med planter jeg gerne vil anskaffe mig, når der kommer et lille hul i et af bedene ;)
  Hav en dejlig lørdag :)

  SvarSlet
 3. Backsippan som den heter på svenska, är en favorit, kan inte vara utan den. Skaffade en ny förra året, som jag hoppas kommer upp, en mild rosafärgad. Aklejan är en favorit den med, så fin färg. Härliga vårblommor.
  Ha en fin helg!
  Marika

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Den hvide kobjælde har jeg også.................den er slet ikke til at stå for.Og den smukke lysegule akeleje købte jeg sidste år.........men synes ikke rigtig den er dukket op.
  Men tilgengæld har jeg også masser af primula i min have lige nu der blomstre.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen