Sider,

onsdag den 16. marts 2016

Forår i vest....

De sidste to dage har vi haft det smukkeste forårsvejr med blå himmel og sol her i Vestjylland. Ovenpå en grå kold og tåget weekend, var det skønt endelig at se solen igen og lykke barometeret steg øjeblikkeligt helt i top.Solen og tocifret temperaturer har vækket havens krokus.


Dagen er selvfølgelig blevet brugt i haven, hvor jeg har fået ryddet op i flere bede og klippet de første roser ned. Jeg fik også plantet flere hornvioler i krukkerne, så nu er det virkelig ved at være forår igen.Påskeklokke og porcelæns hyacinter i uplanlagt men smukt selskab.Det var en nydelse at sidde og suge solens energi til sig og pauser skal der jo til. Det beskidte drivhus i baggrunden står for skud i weekenden, for inden længe skal det forhåbentlig fyldes med småplanter.Det var ikke kun mig der nød det smukke vejr.Vintergækker i den lave eftermiddags sol. Hvis de høje temperaturer holder ved, er deres dage nok talte.Jeg håber at foråret solen og de lune temperaturer også har varmet dig idag ;)

Mange solskinshilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Det ser vel nok pænt ud det hele. Det er dejligt at gå ude og rydde op og ordne det hele. Husker jeg helt forkert? - eller er det rigtig nok, at du også har en altan, du sætter krukker i? Hvis det er rigtigt, har jeg en forespørgsel. Har du en mailadresse? Min er blomsterforedrag@hotmail.dk

  SvarSlet
 2. Hej Birgitte
  Ja når solen kigger frem og blomsterne vågner op bliver alt jo smukt ;)
  Jeg har rigtigt nydt at få ordnet forskelligt i haven, men der er lang vej inden jeg er i mål ;)
  Jeg har sendt dig en mail ;)

  SvarSlet
 3. Herligt med solskinsbilleder, det har vi savnet længe. Også i dag skinner solen her, men der er lidt mere vind, så jeg må nok hellere tage lidt rengøring, det er jo snart påske.

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Ja !!! her har vejret også været helt fortryllende de sidste dage.Og skønne krokus i solen du viser.
  Masser af violer har jeg også fordelt i krukker..........det er bare skønt.
  Jeg håber også at jeg kan få tømt mit drivhus i weekenden og vasket det.
  For så er man nået langt.
  Men lige nu er jeg i gang med at male alle mine højbede sorte........de trængte.
  Og glæder mig meget til at plante mine nye bede til.
  Knus Jette

  SvarSlet
 5. Det ser godt ud med både krokus og krukkeplanter :-)
  Selv om haverne stadig er lidt bare efter vinteren, så ses det tydeligt på dine billeder, at det rører på sig i bedene :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen