Sider,

mandag den 8. juli 2013

Usædvanlige samarbejdspartnere ........

De jule/juliroser som jeg plantede i volden, da vinteren endelig slap sit jernhårde greb, ser ud til at trives godt. Ihvertfald blomstrer de på livet løs, der er blomster i fem planter og de virker helt ubekymret over varmen i disse dage.


En kombination man ikke ser hvert år: juleroser, bergenia, afblomstret Engelsk græs og sedum i knop.          Julerose, sommerfuglebusk og forglemmigej.                                              Tre knopper i samme plante.                                                                                                       De er da smukke.


 Nu håber jeg så bare, at de ikke springer blomstringen over til foråret. Blomstringen bevidner måske mest om, hvor koldt et forår og forsommer vi har haft her i Vestjylland. Jeg kan godt forstå de er blevet forvirret, det har vi andre også været i år....

Mange sommerhilsner herfra ;o)

8 kommentarer:

 1. Sjovt med billeder af den slags roser i juli måned.

  SvarSlet
 2. Ja det var da en postgang for sent. Men bedre sent end aldrig. Sjovt ser det da ihvertfald ud på denne årstid.

  SvarSlet
 3. Ja den er godt nok sent ude. Jeg har også en der blomstrede sent, men ikke så sent som din.

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Det var da lidt sent den blomstre,men bedre sent end aldrig.
  Har selv haft travlt med at gøre haven ferieklar inden turen til London.
  Rigtig god uge til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Ej hvor pudsigt :) Men hellere juliroser end de høstanemoner, der truer med at springe ud her lige om lidt. Jeg har fortalt dem at det er alt, alt for tidlig, den sidste pæonknop er ikke sprunget ud endnu og de står side om side. Naturen er spøjs i år.

  SvarSlet
 6. det er egentligt smukt sammen, men meget usædvanligt... på den anden side, min søster bori Californien, og der blomstre stort set alt på samme tid, for så at tørre næsten ud om sommeren. så det er nok klima betinget.
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 7. Ja men det er da sjovt med juleroser nu, selvom man godt kan undres lidt over at de blomstrer nu. Fine billeder du har taget af dem.

  SvarSlet
 8. Hej. Jeg synes det ser rigtig godt ud og utroligt som naturen kan forundre. Det var sjovt at se. Naturen har mange stærke kræfter og jeg bliver altid i godt humør efter en lang travl arbejdsdag, når jeg går ud i haven og ser hvordan selv små planter kan vokse og gro og blomstre i regn, rusk og blæst. Så kan man da kun blive i godt humør!

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen