Sider,

torsdag den 18. juli 2013

I morgen efter fyraften........ tror jeg at

To ugers sommerferie kan skydes igang, med synet af min første udsprungne rasleblomst. Jeg har købt dem i år, så spændingen ved at opleve en ny blomst udvikle sig, er helt på toppen. Jeg syntes allerede det tegner godt, farven er helt fantastisk.


Hvis jeg er rigtigt heldig, så er havens første dahlia også i gang med at springe ud. Der er ligesom kun et mavebælte tilbage, der holder sammen på knoppen nu.


Her i Vestjylland, blev det overskyet og blæsende sidst på eftermiddagen, men mens jeg sad og summede lidt i min fyraftens stol, kiggede solen frem et kort øjeblik.         Floks, salvie og rasleblomst i knop.                                                   Lupin Masterpiece og salvie.                                                                           Dejlig luftig og lidt rodet stemning, lige som jeg kan li det.Idag er flere af knopperne i min, måske The Pilgrim rose sprunget ud, de har lidt mere farve, end dem jeg viste igår. De stadig meget lyse, og jeg syntes heller ikke at blomsten ligner når jeg Googler. Men den er meget smuk, min måske ukendte rose, og passer perfekt i bedet, så jeg er glad.
Forude venter to ugers afslapning, og med sommer i Danmark, kan det jo næsten ikke blive bedre. Det skulle da bare lige være, lidt stille natteregn, til at mætte vore tørre haver. Men det er der vist ikke på programmet, i den nærmeste fremtid, så vi fortsætter bare med vande.

Mange, en dag tilbage, hilsner herfra ;o)

9 kommentarer:

 1. Rosen er yndig :) Gad vide hvad det er for en.

  Skønt med ferie, du må have en rigtig dejlig én.

  Billederne er meget dejlige, det nye camera er vist "faldet til" :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Du kan tro at ferien skal nydes i fulde drag, ren afslapning og opladning står på programmet i år.
   Jeg har Googlet lidt rundt på Austin roser i aften, og er kommet frem til, at det sikkert er en Claire Austin rose, der gemte sig bag pilgrim skiltet ;o)

   Slet
 2. Hej med dig.Dejlige billeder du har taget med dit nye camera.Uanset hvad rosen hedder så er den bare så smuk.Og den rasleblomst kender jeg slet ikke.Mine dahlia har været i blomst de sidste 14 dage......så ve er nok lidt foran jer i det nordlige.Ja! vi har det tørt......og lidt blæsende.Men der kommer mange dejlige sommerdage........så nyd din ferie.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette du kan tro at ferien skal nydes, tørke eller ej. Nu har jeg da tiden til at vande ;o)
   Rasleblomst er også ny for mig, så den hos Susanne Heaven tror jeg og blev forelsket. Ja vi er bagud på en del planter, men også foran med andre, kan jeg forstå på Lisbeth høneballe ;o)

   Slet
 3. Ja den rose er da skøn, uanset hvad den hedder. Rigtig god ferie til dig, mon ikke den er meget tiltrængt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg har søgt på Austin roser i aften, og syntes min pilgrim mest ligner en Claire Austin ;o)
   Ferien er rigtigt tiltrængt i år, det med arbejdsuger på næsten 50 timer bliver ikke lettere med årene ;o)

   Slet
 4. smuk smuk rose, den kan da kun gøre en glad :)
  stille regn ville være vidunderligt..
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne - regnen må vi vist nøjes med at drømme om i øjeblikket. Jeg er også helt vild med min nye rose ;o)

   Slet
 5. Hvor er det smukt med de store sten, sammen med blomster i lilla nuancer
  hilsen Bente

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen