Sider,

søndag den 28. juli 2013

Havens klatrere....

Denne søndag har vejret her været noget anderledes, end det vi har været vant til. Det har været overskyet gråt og diset det meste af dagen. Det har også blæst en del, så det har næsten føltes køligt. Hvis det ikke var fordi vi stadig har ferie, så var jeg nok trukket i langbukser. Men når man har ferie, så er det shorts tid. Trods det dårlige lys, fik jeg dog taget lidt billeder.

                                        Klematis The President er startet på endnu en blomstring   


        Klematis Blue Angel har også en del blomster nu, men den bliver nok ikke helt så frodig som sidste årBlomsterne har fire, fem eller seks kronblade, det har jeg ikke lagt mærke til tidligere.


Rosen Rosenholm har en fest i æbletræet, og er vokset fint på de få år vi har haft den.                       Den var lidt svær at indfange i dagens lys, men jeg håber i kan se hvor skøn den er.
Så er den første blomst, i mine stokroser endelig sprunget ud, i den fineste sart gule farve.


Hov glemte helt, at vi er blevet tildelt endnu 1 mm regn sidste nat, så Jubii..... nu har vi fået hele 2 mm ialt.

Mange søndags hilsner herfra ;o)

20 kommentarer:

 1. Det var virkeligt noget mærkeligt vejr i går, overskyet og lidt blæsende, ligesom om der skulle noget regn, hvilket der nu ikke gjorde hos mig.

  Smuk farve i din stokrose, og jeg bliver lidt inspireret af rosens fest i æbletræet. Jeg har også et æbletræ, hvor der vist godt kunne gro en lille klatrer:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente Ja skynd dig at få en rosenfest i æbletræet, det fortryder du ikke ;o)

   Slet
 2. Fine billeder.'
  Hvor er dine klematis dog smukke. Dejlige farver.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 3. Sarte og fine farger - og fine bilder. Likte den rosen godt, og den lysblå klematisen :)

  SvarSlet
 4. De er godt nok smukke, dine clematis - den der Blue Angel må vist også godt bo hos mig, er noteret på ønskesedlen.

  Og der var den jo, din Rosenholm rose - den er bare smuk og ser da ud til at trives i æbletræet. Vi har et blommetræ, der aldrig giver blommer, og nu skal det snart bruges som klatrestativ - jeg kunne overveje endnu en Rosenholm, den er nu så romatisk.

  Så i dit drivhusindlæg at du har en samovar i drivhuset - nej hvor skægt... Jeg har også én stående, men kun til pynt indenfor. Bruger du din samovar til noget i drivhuset?

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla - ja nu måtte min Rosenholm rose ud i lyset ;o). På to år er den nået ca 3 m op i træet, så den stor trives i træet.
   Samovaren står bare til pynt, jeg kan godt li tingeltangel ;o)

   Slet
 5. Det ser fuldstændig vidunderligt ud med Rosenholm i æbletræet! Den er lige præcis så elegant draperet op ad stammerne, som jeg holder så meget af. Dejlige klematis du har i haven, blomsterne er virkelig smukke. Jeg plantede et par klematis Justa i min have sidste år, den har samme farver som Blue Angel, men jeg tror da også jeg må finde en Blue Angel :-)
  Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Alice, jeg er også rigtig glad for den måde, rosen indtager træet på ;o)
   Blue Angel vil du ikke fortryde ;o)

   Slet
 6. Ja det er bedre end ingenting 2 mm. Her var det så lummer, at vi ikke kunne være udenfor trods vinden. Ingen lange bukser her før til aften.
  Skønne clematis du viser, din Blue Angel overgår min i den grad, Presidenten er også smuk, ja det er Rosenholm i hvert fald også. Skøn stokrose :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Blue Angel er måske også lidt snyd - der er to ;o)
   Her har det lige givet 3 mm, jeg sad og vogtede på regnmåleren imens ;o)

   Slet
 7. Hej Heidi.Din Blue Engel er også skrevet på min liste.....den har da bare en smuk farve.og Rosenholm i æbletræet er endnu smukkere.
  Desværre har vi ikke fået så meget som en dråbe regn.....øv.
  Er imponeret af dine stokroser......får de aldrig rust?
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Blue Angel er så fin, det fortryder du ikke. Rosenholm er skøn i år, den har nu to år på bagen og skuffer bestemt heller ikke ;o)

   Slet
 8. Hej Heidi. Sikke en smuk rose, der vokser i træet. Det ser fantastisk godt ud. Jeg siger kun et lillebitte piphurra for den regn vi har fået, vi fik 2,7 mm! Jeg ville ønske, der kom en kæmpe byge, så alting blev vandet igennem. Det er så frygteligt tørt og jeg vander og vander!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte - Ja Rosenholm rosen gør sig rigtigt til i år, vi har lige fået 3 mm, men mangler meget meget mere ;o)

   Slet
 9. Hvor er den lyseblå clematis yndig, sådan en blå engel skal vist lige på min ønskeseddel. Jeg har også en rose i et træ, men ikke tilnærmelsesvis så fint som hos dig.
  Tak for kikket
  Hilsen Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente - Godt vi har vores ønskesedler. De store grene med masser af små blomster, gør Rosenholm så skøn i træet ;o)

   Slet
 10. Hvor er dine clematis flotte og frodige. Den smukke rose har et fint sundt løv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak May, du har ret løvet ser rigtigt sundt ud, selv i denne tørke ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen