Sider,

torsdag den 13. april 2017

Påsketid...

Så blev påskeferien endelig skudt igang. Den bedste måde at fejre det på, er da at gå en tur i haven og se hvad nyt der er sprunget ud. Selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side, er der heldigvis nok at nyde.


De stærk gule farver har vi ikke mange af, men påskestemingen udebliver bestemt ikke af den grund.Purissima er traditionen tro de første tulipaner der springer ud.De skønne Thalia er også sprunget ud.Inden længe springer magnolie Henry Kern også ud.Lærkespore er også sprunget ud.Inden længe starter den helt store tulipan fest.Så selvom vejret ikke er på vores side i disse dage, er der nok at glædes over. Nu skal påsken nydes med masser af hygge, besøg af datteren og familiebesøg i Nordjylland.
Jeg håber i vil nyde påskedagene med hygge, godt samvær og ikke mindst masser af havetid.

Mange påskehilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. I må have en rigtig god påske.
  Vi roder mest rundt herhjemme, udendørs når vejret tillader det...nå ja - og så mangler jeg stadig at ompotte....før det er gjort får huset ikke en grunddig rengøring, eftersom det sviner lidt at sidde i stuen og rode med jord.
  Søndag får vi dog et vennepar til påskefrokost, så der skal vi gerne have en præsentabel stue.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi

  Det ser da super ud!
  Purissima er noget af en livskraftig favorit!

  Ha en dejlig påske!

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Det ser utroligt flot ud. Jeg har også en hel del Purissima, der er på nippet til at springe ud. De er bare så flotte. Ja, der bliver vist hygge-påskevejr også. God påske til dig og din familie.

  SvarSlet
 4. Ja, du har allerede mange smukke blomster i din have her til påske - superskønt. Her er det kun de botaniske tulipaner, som er sprunget ud, men tror ikke, at det varer længe førend de almindelige viser farver.

  God påske :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med besøg af datteren, jeg nyder også børnebørnene og deres familier her hos mig.
  Knus og god påske

  SvarSlet
 6. Skøn påskestemning med de lysegule farver;) Desværre blev mine Purissima mere og mere små så jeg har fjernet dem, men de er så smukke som de står hos dig.
  God påske.

  SvarSlet
 7. Sikke dejlig mange gule nuancer. Det giver bestemt en pskestemning, selvom den klassiske gule ikke er med.
  Vh Nina

  SvarSlet
 8. Hej Heidi!
  Så fint det är hos dig, härligt collage med vackra blommor. Har äntligen kommit ut i trädgården igen, det har varit mycket kallt en längre tid, t.om. lite snö under Påskhelgen. Idag var det lite varmare så jag kunde komma ut och få något gjort.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen