Sider,

søndag den 30. oktober 2016

Det var så den ferie....

Tænk at en uge kan fordampe så hurtigt. Jeg nåede slet ikke i mål med alle de planer jeg havde, men lidt er der da blevet udrettet i haven. Der er også gået en del tid med at pleje helbredet og hygge med datteren, der er hjemme på ferie fra København, så alt i alt har det været en rigtigt dejlig uge.

New Dawn.Kæmpe verbena blomstrer også fortsat fint. I år skal jeg huske ikke at klippe dem ned, så jeg har frø til foråret.Traditionen tro er jeg altid en tur i skoven i efterårsferien, for at indsamle lidt materialer. Jeg plejer at tage derud midt i ugen, så har man næsten hele Klosterheden for sig selv. Det har man bestemt ikke en søndag, hvor der var masser af menesker og hunde, så jeg fik hurtigt samlet det jeg var kommet efter.Selv her i det forblæste Vestjylland, findes der næsten lige stammer, når man kommer tilpas langt ind i skoven. Lyset var ikke det allerbedste idag, men der var en skøn stemning.På vej hjem fra skoven har jeg også altid et stop, ved mit "hemmelige" Mariebær sted.Dagens høst en sæk lærkegrene to kasser mos, fine fyrtoppe Mariebær og friske ellekogler. Jeg ved på forhånd hvad jeg søger og tager kun lige det jeg skal bruge.Inden jeg kørte i skoven, satte jeg manden min af ved fjorden. Han mente bestemt der var nogle store fisk der kaldte, men desværre blev han snydt. Solen kiggede næsten frem da jeg hentede ham igen.Jeg kan godt forstå han nyder at fiske på dette smukke sted...fisk eller ej.I morgen kalder hverdagen atter og så skal der jules på arbejde. Jeg syntes dog ikke helt jeg er kommet i jule "mode" endnu, men når først kogler og andre julerier bliver fundet frem, så skal min indre julenisse nok blive vækket ;)

Mange stille søndagshilsner herfra ;)

14 kommentarer:

 1. Tiden flyver, desværre også i ferien. Men det var da dejligt at I nåede en tur i skoven, det har vi endnu til gode.
  Tænk at du allerede skal til at jule - men kan jo godt forstå det når det er arbejdsrelateret.
  Ha' en god uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja dagene flyver afsted når man har ferie, men de blev nydt hver og en ;)
   Jeg er altid tidlig ude med at samle ind, syntes det er en god måde at komme i julemode, tænk om 4 uger er det første søndag i advent ;)

   Slet
 2. Så fik jeg lige læst tilbage på din blog og set at du så sandeligt har haft travlt i haven med oprydningen. Det ser godt ud :o)
  Det er så dejligt at bruge sin ferie på noget man nyder og gør en glad. Her er der også afslutning på en dejlig uges ferie, der er blevet brugt i haven.
  Det er altså nogle lækre natur ting du har fået samlet og det sidste billede er vel nok smukt, jeg forstår også godt at din mand nyder at stå der og fiske.
  Masser af skønne efterårs hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Travlt og travlt vil jeg nok ikke ligefrem sige, men jeg er rigtig glad for det som jeg nåede ;)
   Det er jo altid skønt at komme en tur i skoven og indsamle lidt guld, og nyde stemningen og den skønne skovduft. Manden er rigtig glad for sin faste fiskeplads som kun ligger 10 min kørsel hjemmefra ;)

   Slet
 3. Dejlige skovbilleder! Og nu er jeg altså blevet nysgerrig ...: Hvilken slags arbejde har du - med jul allerede?
  Efterårshilsner fra Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Tak der er altid dejligt med en tur i skoven ;)
   Jeg er blomsterdekoratør og med advent inden længe, så er det nu vi skal friste ;)

   Slet
 4. Hej Heidi
  Herlige billeder fra Klosterheden og fjorden, så smukt ser det ud. Ærgerligt han ikke fangede noget, men han nød det nok alligevel. God fornøjelse med juleriet i blomsterbutikken :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det er altid dejligt med en tur i skoven og fjorden er vi jo så heldige at ha næsten lige uden for døren ;)
   Tak.. det var hyggeligt at komme igang med at finde julevarer frem idag ;)
   Knus

   Slet
 5. Skønne skønne natur billeder. En tur i skoven er altid godt og især da når man kan finde lidt til binderiet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita
   Ja heldigvis har vi masser af skøn natur her i vestjylland. Det er luksus for sjælen, især når der kan findes gratis guld ;)

   Slet
 6. Dejlige billeder fra skoven og fjorden, og sikke mange dejlige ting, du fik samlet ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne
   Godt du kunne li billederne og de skønne ting jeg fik samlet sammen ;)

   Slet
 7. Liebe Heidi,
  wunderschöne Herbstbilder sind das hier auf Deinem Blog und mit den Mitbringseln aus dem Wald wirst Du mit Sicherheit eine ganz wundervolle Deko zaubern!

  Was die Weihnachtsstimmung anbelangt, so hat das ja noch Zeit...es sei denn, es geht Dir so wie mir. Ich mache bei unserem Weihnachtsmarkt mit und der ist in knapp 4 Wochen...da muss ich jetzt die Finger ganz schön rund gehen lassen...
  Ich werde dann auf meinem Blog davon berichten und Euch auch zeigen, was mir so Alles an weihnachtlicher Deko eingefallen ist...
  Alles Liebe
  Heidi

  SvarSlet
 8. Hej Heidi.Det var da en skøn skovtur.......og sikke lækkerrier du fik med hjem.Kan desværre ikke fonde de fine små ellekogler her i nærheden.
  Har lige læst om mariebær hos Anette........og hvor holdbare de er.
  Må vist snart i vestskoven en tur.
  Smukt sted manden fisker.God fornøjelse med julerierne.Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen