Sider,

lørdag den 29. oktober 2016

Oprydning i delvis læ...

Endnu en dag med hård blæst her i det vestjyske, men heldigvis var der lidt læ på terrassen. Den trængte i høj grad også til en oprydning, så det var et oplagt lille eftermiddags projekt at kaste sig over.Altankasser og krukker med sommerblomster pynter bestemt heller ikke længere, så det var godt og få dem væk.Jeg flytter som regel også lidt rundt på bænk og småborde så de bedre kan nydes inde fra varmen.
Det er ikke alt der er fjernet fra altankasser og krukker. Det der stadig står fint, bliver til jeg skal lave vinterstemning.Lidt selvsåede hornvioler blev også fredet.


De smukke sølv cineraira og nellikerne er flerårige, så måske får de lov at blive.Denne lidt overbelyste bacopa havde ellers takket af, men den lune september satte gang i væksten igen.Så blev der møbleret lidt rundt, jeg venter med at feje til alle blade er faldet af klatrehortensiaen. Bænken blev flyttet og alle krukker der stadig er fine blev samlet ved den.Nu er alle have møbler og affald båret ned lige på nær havebordet, det får manden lov at tage sig af. Det skal skabes lidt vinterstemnig på terrassen, men det må vente lidt endnu.... vi skal lige ind i november først ;)

Mange ryddelige hilsner herfra ;)

2 kommentarer:

 1. Det passer fint, de lover vinter i næste uge, så må du i gang :) lad os nu se, nu har du i hvert fald fået ryddet op og billederne er fine især den der sølv ting :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.Dejligt at få ryddet op på terrassen og smidt sommerblomsterne væk.
  Det har bestemt pyntet.
  Her hat jeg også fået tømt både sommerblomsterne og drivhuser der skal rumme alle mine krukker her til vinter.
  Nu er der kun lidt pynt på den sorte bænk ved gangen.
  Men vare da ikke længe før vi skal julepynte.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen