Sider,

fredag den 26. februar 2016

Vel hjemme.....


Efter nogle helt fantastiske feriedage på Malta, hvor vi nød at kunne være sammen med sønnen og vores svigerdatter, er vi nu atter tilbage i kulden. Efter en lidt barsk start på ferien med snestorm på vej til Billund lufthavn natten mellem fredag og lørdag, var det skønt at komme frem til masser af kram sol varme og det smukke middelhav.Jeg ikke har været uden for en dør idag, men hygget inde ved brændeoven, får i her lidt stemnings collager fra vores skønne vinterferie. Vi havde aldrig været på Malta før, så det var spændende at opleve den lille men smukke ø. Heldigvis viste vejret sig fra sin bedste side med temperaturer op til 22 grader, så der var godt gang i solcremen til vores blege vinter kroppe.Selv i februar var det muligt at finde skønne blomster daddelpalmer citrustræer og en enkelt isblomst.Vi nåede at opleve en masse de 5 dage vi var der. Det var fint at rejse uden for turistsæsonen hvor man rigtig kunne nyde øen, uden de mange turister til at forstyrre oplevelsen ;).Overalt stod der store nerietræer med modne frøstande, men af en eller anden grund fik jeg aldrig samlet nogle frø.Det var skønt at kunne opleve øen sammen med de unge, og jeg vender gerne tilbage for at opleve mere af den fine ø og kramme sønnen min.Ved lufthavnen stod store kar fyldt med smukke strelitzia og bød gæster velkommen og farvel.Tusind tak for alle jeres søde feriehilsner i mit sidste indlæg ;). Selv om jeg ihærdigt forsøgte at tage lidt forår med hjem i bagagen, er jeg bange for det ikke lykkes særligt godt, da jeg kan se at naboens garagetag er hvid af frost.

I morgen må jeg ud og kigge i haven for at se om der er sket noget de dage vi har været borte. Det er jo nok ret begrænset, men lidt har jo også ret her sidst i februar ;)

Mange veltilpasse ferie hilsner herfra ;)

4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen, det ser ud til at have været en dejlig tur. 22 grader er ikke så tosset, det kan jeg godt forstå, at I nød. Her er kun frost men også dejligt solskin, det er heller ikke så skidt, især ikke hvis det er stille vejr.

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem.
  Det må være dejligt med sådan et par dage et sted, hvor temperaturen er over 20 :)
  Skønne billeder du viser.

  SvarSlet
 3. Hej Heidi.Jeg vil da også ønske dig velkommen hjem fra en dejlig tur ned i varmen.
  Dejligt for dig at besøge din datter og svigersøn.
  Og skønne billeder fra Malta.Smuk ø.........har kun været på Sicilien et par gange.
  Her er jeg langt om længe færdig med min stue.Så nu kan jeg forhåbentlig snart komme i haven.
  Rigitg god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem. Det er godt, at I har haft en god tur. Jeg må sige, at vejret har været ret godt her i det nordjyske. Vi har haft meget solskin, men det er koldt. Jeg håber snart frosten forsvinder! Rigtig god hygge ved brændeovnen.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen