Sider,

søndag den 7. februar 2016

Bleg februar sol...

Først på eftermiddagen stilnede weekendens regnvejr endelig af og et par timer senere brød solen igennem for en kort bemærkning. Det blæste dog stadig ret meget, så det var ikke særligt indbydende at blive derude forlænge.
Det er efterhånden en del dage siden jeg sidst har været på skattejagt i haven, så opholdsvejret måtte udnyttes. 

De imponerende kugleprimula er så facinerende.Jeg havde satset på at få fjernet de sidste vinterspor på terrassen i weekenden.Det var heldigvis hurtigt overstået, da der bestemt ikke var læ på terrassen idag. Vinterstemningen er nu erstattet af potter med perlehyacinter og tulipaner. Det er altså godt man kan købe sig til forår.Bedårende perlehyacinter er lige hvad jeg hunger efter.På det lille bord står en enkelt perlehyacint, som vi kan nyde indefra varmen.Hvid sankthansurt står med de fineste små skud.Påskeklokkerne bliver stille og roligt større, desværre er ikke mange af de nye fra sidste år kommet igen.Her gemmer sig en stor fed knop, som inden længe står i fuld flor.


 Det blev til en times tid med god havekarma, inden et nyt regnvejr satte ind. De fleste billeder fra idag blev alt for blege og kedelige til at blive vist, det må vente en god solskinsdag.

Mange søndagshilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Dejligt for dig lige at komme lidt ud og ideen med lidt forår i krukker er absolut ikke dum :) Det bliver skønt at se de smukke påskeklokker helt i blomst - jeg er sikker på at du vil opdatere os :)

  SvarSlet
 2. Så kom du lige en tur ud alligevel, synd det var for koldt. Jeg har været udenøs så ingen havearbejde til mig i dag.

  SvarSlet
 3. jeg ville også gerne have været i haven, måtte "desværre" hjælpe min datter med Lego næsten hele søndagen !! :)

  SvarSlet
 4. Hej heidi.Dejligt med en lille runde i have for at se hvad der er på vej op derude.Og lidt forårsblomster i krukker er bare skønne........er vild med de smukke perlehyacinter.
  Her har det regnet det meste af dagen.........lidt surt,også at jeg har reddet mig en gang forkølelse for første gang i mere end to år.
  God mandag knus Jette

  SvarSlet
 5. Vi var også lidt haven i weekenden og der begynder da at ske lidt. Her hos os var det faktisk næsten forårsagtig, men det får vist ende igen, nu varsler de frost igen:-(

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen