Sider,

mandag den 15. februar 2016

Årh de stakkels fingre...

 Ja det er ikke småting en havetosses fingre skal stå model til. Idag blev det en iskold vind og temperatur kun lige over frysepunktet de blev udsat for . Jeg var tidligt hjemme fra arbejde og kunne jo ligeså godt kombinere fodring af fuglene med en lille havevandring. Turen blev kort, for føj hvor jeg frøs om fingrene, jeg kan altså ikke tage billeder med hansker på..........kan du.

Selvom det var koldt, var himlen fantastisk blå og smuk.Endnu en gang er påskeklokkerne sendt til tælling af frosten, gad vide hvor mange gange de kan klare det.Alunrod er også slået helt omkuld.Denne lille gruppe vintergækker hygger til gengæld i solen.Overalt pibler det frem og jeg har lyst til at rydde op i bedene.Men med frost i jord og luft er der nu ikke noget der haster. Det er mest fordi alt det visne generer mine øjne, når jeg skal nyde synet af forårsbebuderne.
Scilla i solen.Manden min har klippet vores store græs ned og nu kan jeg se det lille skyggebed jeg lavede under jasminen fra denne vinkel. Det er det lille bed i baggrunden der er nyt.Solen havde næsten forladt haven da jeg fik fri, men lidt modlys kunne jeg da indfange.


Nu er varmen ved at være tilbage i fingrene,  så nu må jeg vist hellere komme igang med lidt praktiske gøremål.

Mange kolde solskinshilsner herfra ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Heidi.Skønt med lidt sol.Og den har også skinnet her i dag.Men kommer kun ud når jeg skal handle.Har fået spejle og en del pynteting på plads i dag.
  Godt at manden fik klippet din store græs.........for ellers flyver aksene rundt i hele haven.
  Jeg viser også lidt forårsblomster som jeg lige fik øje på.
  Og mine magnoliegrene blomster også.


  Har det ligesom dig........alle de visne stauder skal bare væk.Men mon ikke der snart kommer lidt varmere vejr så vi kan få ryddet op i vores haver.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Nej jeg kan heller ikke tage billeder med handsker på, så det er en kold fornøjelse at gå rundt, men inde ved brændeovnen får jeg hurtigt varmen igen.
  Jeg har ikke klippet mine græsser endnu, jeg venter lige lidt til frosten er drevet over, jeg vil gerne se dem igen til næste år, i øvrigt er de stadig fine i solen.
  Jeg har også lyst til at rive de visne blade ud af bedene, men nærer mig lidt endnu :)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen