Sider,

onsdag den 17. februar 2016

Bidende koldt...

Selvom solen var fremme lige fra morgenen stunden, var det bidende koldt. En iskold vind ødelagde enhver form for forårsfornemmelser og jeg var da slet ikke i tvivl om det stadig er vinter. Over middag var vinden heldigvis begyndt at løje af og de 5 grader lokkede mig ud, til en hurtig rundtur i haven.


Det er ikke megen glæde fuglene har af fuglebadet i disse dage.De steder solens stråler endnu ikke havde ramt, lå der stadig et fint rimlag.Anderledes forårsstemning er der i volden hvor stinkende nyserod blomstrer så smukt. Jeg vil ha dem flyttet op på toppen af volden, så man bedre kan nyde de smukke blomster.Forsigtigt fik jeg løftet i stilken, så man kan se de fine klokker.Her tror jeg at prærieliljerne kigger frem, det er jo ikke til at huske lige hvor i bedet man har lagt løgene.Det var en fornøjelse at komme en smut i drivhuset, selvom det er møgbeskidt og vintersnusket, der var nemlig 15 grader og læ. Det er især på denne årstid man har ekstra glæde af sit drivhus, der skal ikke mange soltimer til, inden der bliver dejligt lunt. Altankassen med jordbær planter er lige blevet flyttet ind efter at have tilbragt vinteren ude, så forhåbentlig kommer der masser af tidlige jordbær som der plejer.Jeg fandt også denne potte fyldt med løg, måske er det hyacint multiflora men er ikke sikker. Jeg fik helt lyst til at kaste jakken og gå igang med at plante dem, men det får vente lidt da jeg har andre planer.Istedet for valgte jeg at gå ind og nyde denne fine ranunkel, mens jeg er i fuld sving med at finde forårstøjet frem. Ikke fordi jeg tror på forår de nærmeste dage. men fordi vi tidligt lørdag morgen smutter en tur til Malta for at besøge vores søn og svigerdatter. Jeg har ikke været der før, så jeg glæder mig så meget til at være sammen men sønnen og opleve deres nye hjem og land....jeg glæder mig helt vildt. Nu skal de næste arbejdsdage bare overstås i en fart, så vi kan komme ned til forår 15-18 grader og masser af hygge..Jeg vil gøre mit bedste for at tage en kæmpe pose forår med hjem til os alle, så vi også kan få skudt foråret igang ;)

Mange forventningsfulde pakke hilsner herfra ;)

9 kommentarer:

 1. Ja det var alt for koldt at være ude i dag, jeg blev også inde, bortset fra hundeturen.
  Jeg kan da godt forstå, du glæder dig til at se det nye sted, hvor jeres søn og svigerdatter nu bor. Der kan du nok også bedre have forårstøjet på.
  Ja tak til at du tager en pose forår med hjem til os og rigtig god tur, kun to dage til, skønt for jer.

  SvarSlet
 2. Hej. Ja, jeg synes også, det er for koldt. I vores orangeri når temperaturen op på 15-17 grader, når solen er fremme, så ja, det er et dejligt rum at opholde sig i i disse dage. I må have en rigtig god tur til Malta. Det bliver spændende.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også, at det er meget koldt. Men det er jo herligt, at man alligevel kan gå i haven og nyde nogle af de helt tidlige forårsblomster. Jeg har også flere stinkende nyserod og specielt de blomster, som har en lille rød kant er superflotte.

  Det lyder forjættende med en tur til Malta og lidt varmere temperaturer. Og jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at se søn og svigerdatters nye hjem. Rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Dejligt med en rundtur i haven for at se hvad der sker derude.Idag er dækket så smukt med sne overalt.........og dejligt vindstille.
  Flot med alle dine nyserod i din stenhave.
  Spændende med en tur til Malta.Kan godt forstå at du glæder dig til at besøge sønnen og svigerdatteren.
  Rigtig god tur derned og husk nu at tage lidt forår med hjem.
  Knus Jette

  SvarSlet
 5. Kære Heidi Det ser akkurat ligeså bundfrosset ud hos dig som hos mig. Godt man kan ty til lidt varme i drivhuset når solen står på. Ikke tosset med en tur til Malta, det er lige nu , at man trænger til varme. Det bliver spændende for jer, at se jeres søns nye hjem. I må savne ham. Skøn ranukel, holder forårsdrømmen i live. rigtig god tur . Knus Tina

  SvarSlet
 6. Koldt er det, men smukt ser det ud :-)
  God tur og tag endelig lidt forår med tilbage.

  SvarSlet
 7. Heldigvis kan man ikke mærke vinden på dine smukke billeder, så de kan bare nydes.
  jeg er dødtræt af vinter og kold vind...jeg vil bare have forår...med masser af solskin, fuglesang og glade katte, der springer badut i haven... :)

  SvarSlet
 8. Heldige dig! Tænk at skulle til Malta, det er en fantastisk ø! Jeg har været til bryllup - min nevø er gift med en malteser - og dermed besøgt øen en weekend i april, men blev da slet ikke færdig. Turistområdet ved hovedstaden er uskønt, men inde på øen og ved havet - oh my! For slet ikke at snakke om Mdina. Jeg håber, I nyder det!

  SvarSlet
 9. Rigtig god ferie :-)
  Inden vi får set os om, er det forhåbentlig også forår herhjemme.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen