Sider,

søndag den 26. oktober 2014

Weekend billeder.....

Efter en uges ferie med hovedsageligt regn og rusk, var det ekstra dejligt med en super solskinsdag igår. Solen havde rigtigt godt fat, der var over 20 grader i drivhuset og ude var det også rigtigt dejligt lunt. Men desværre varede glæden kort, for idag er det atter gråt, og blæsende.

Den utrættelige rozanne.De regnvåde solhatte er smukke i solen.
De er dog næsten helt druknet.
Våde løveører mod den blå himmel.
 Brudeslør fanget i regndråber.En optimistisk lupin, har gjort klar til ny blomstring.
Jordbærblomster i oktober.Dejligt at få ryddet højbedet, så der kom et fint kig til det lille retrobed.Kig mellem træernes grene.


Lige nu er den lille valmue smuk, men jeg bruger en del tid på at bekæmpe den, da den breder sig vildt.Jeg har klippet alle blade af juleroserne, så det bliver lettere at nyde blomsterne. Her i vores have, tosser juleroserne efterhånden frem på alle tider af året. Der var også en del der blomstrede midt sommer.
Nu håber jeg at vejret vil arte sig de næste dage, så jeg kan komme til at nyde de smukke odyssey blomster, da de sidste druknede i regnen. For et år siden stod jeg og drømte om dette smukke syn, da jeg delte min gamle stormhat og plantede min nyindkøbte odyssey rose. Tænk nu er det ved at blive som jeg drømte.
Jeg fik lige øje på denne lille petunia og lobelia der ikke lige giver op. Jeg troede at alt i fadet var gået ud forlængst.


Det varer nok ikke længe nu, inden pelargonierne atter må ind til vinteropbevaring. I morgen kalder jobbet allerede igen, tænk at en uge kan gå så hurtigt. Jeg må vist igang med at finde min indre julegris frem, da jeg ved at der skal pakkes julevarer ud i morgen, og så står den ellers på julerier de næste 2 måneder....ho ho ho....

Mange søndags hilsner herfra ;)


4 kommentarer:

 1. Ja jeg kan godt huske, at du begynder tidligt på juleriet, godt det ikke er mig. Desværre ser vi heller ikke så meget til dig her, men godt du nåede at tage fine billeder i går i solskin, så vi kunne nyde dem. Så meget har vi ikke set til solen, kun små glimt. Du er meget heldig med dine juleroser, de er så flotte.
  God fornøjelse med juleriet, håber vi ser dig en gang i mellem :)

  SvarSlet
 2. Ja ferier går altid alt for hurtigt ;-)
  Det har været rart med lidt ophold i regnen. Selvom solen ikke har været igennem i dag, har det trods alt holdt tørt det meste af dagen. Det milde vejr gør jo også at blomsterne stadig ikke har takket af for i år, men det er knap så godt med de høje temperaturer, nu hvor der klippes gran til jul.

  SvarSlet
 3. Der er sørme meget gang i haven, men at juleroserne allerede er på vej må vel siges at være lidt for tidligt! Jeg kan godt lide dine stramtklippede hække, man kan se i baggrunden på et par af billederne - er det takshække?

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Øv at ferien allerede er slut...................for her skinner solen SÅ dejligt
  Har ikke haft så meget tid på bloggen da jeg er i gang med den store tur indvendigt....................mangler kun et større sorterings arbejde i mit arbejdsværelse.
  Smukt nærbillede at din solhat.................og her kom der også pludselig en stor smuk rosa lupin der havde gemt sig lidt.
  Da jeg havde set billederne af dine juleroser var jeg lige ude og kikke til mine.................og sørme om der ikke også var de finester store knopper.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen