Sider,

mandag den 20. oktober 2014

Når solen bryder frem....

Efter mange grå og våde dage, lykkes det idag endelig solen at finde små huller i skyerne. Det bedste var at jeg var hjemme og hurtigt kunne smutte ud og nyde at haven atter lyste op. Det var dog kun små hurtige glimt vi fik at se, med den fart skyerne havde på. Klatrehortensia med smukke høstfarver.White Pearl købt i efteråret er nu begyndt at blomstre.Blomsten er så fin og smuk, den må gerne vokse sig stor i en fart, for den er da skøn.Altankassen med jordbærplanter, skal snart tilbage i drivhuset. Der stod den også sidste vinter og vi høstede de første solmodne jordbær midt i maj, så det skal helt klart gentages.
Efterårets forfald kan ikke skjules længere.
Ved nærmere kig på volden idag, fandt jeg masser af store knopper i juleroserne, men billederne blev desværre ikke særlig gode, så dem må i lige ha til gode.Væltede majs og sct.hans urt i skøn forening.Nede i skærebedet fandt jeg denne ny udsprungne marguerit. Det er nu fint når solen sender sine lave stråler ned i haven.Dahlia classic swanlake blomstrer også stadig så fint.Sidste efterår delte jeg en stor gammel oktober stormhat, som nu lyser godt op langs stakittet. Efterår og forfald i bedene, har nu også sin charme.Noget der endnu ikke er gået i forfald, er de hvide lathyrus, der stadig kommer med nye blomster.Så ramte solen drivhuset.Desværre ser vejrudsigten ikke særlig lovende ud for de kommende dage. Jeg har efterårsferie og masser af planer i haven, blandt andet en masse løg der skal lægges, oprydning og klargøring til vinter osv osv. Men desværre jeg er ikke let at drive ud, i det blæsende våde møjvejr de lover.....så øv øv jeg håber de tager fejl.

Mange ferie hilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Dejlige billeder fra din efterårshave.Jeg har også været lidt i haven i dag for at tage billeder medens det var tørvejr.Blev inspireret af Marie til at vise alle de forskellige bladformer der er i min have.
  Og der var overraskende mange
  Sjovt nok har jeg en altankasse med jordbær det ligner din til forveksling

  .Men synes da at det er utroligt med en smuk marguerit på denne årstid.
  Jeg har også stadig dahlia der blomstre flot endnu.
  Jeg må vist se at anskaffe mig den dejlige oktoberstormhat............for min alm.er da for længst slut.
  Håber du må få en god ferie..................uden for meget vand foroven.
  Her har vi fået 99 mm på en uge,
  Godnat herfra Knus Jette

  SvarSlet
 2. Godt solen kom frem, så vi kunne høre lidt fra dig. Det er lidt trist med det kedelige vejr, når du har ferie, det samme oplevede mange i sidste uge, det er træls. Så mange mangler vist stadig at få lagt løg. Jeg har ikke lagt så mange i år, jeg venter på gode tilbud :) og ellers må jeg nøjes med dem jeg har sat.
  Så nu regner det her, men noget senere end forventet.
  White Pearl har jeg også i blomst nu, den er noget hurtigere til at blomstre end dens mørke fælle, der går en del år, inden den blomstrer. Oktoberstormhatten er flot op af stakittet, dejlig blå farve.

  SvarSlet
 3. Sikke et dejligt himmelbillede, så flot! Er vild med din White Pearl så flot. Skønt at se din dejlige efterårshave.

  SvarSlet
 4. Fantastisk himmel og palmekål:-)
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
 5. Appreciable article,Beautiful work and keep up the good work. We at Property Hunters shifted this service to a level much higher than the broker concept. If you willing to buy property in Qatar please visit you can see more details like this article Properties For Sale in Qatar

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen