Sider,

onsdag den 16. januar 2013

Hvor er de henne ....

I dag nøjedes jeg med at åbne terrassedørene for lige hurtigt at fange lidt billeder udefra. I weekenden og i dag har jeg bemærket at der slet ingen småfugle er på vores fordreplads længere. Ta selv buffetten er ellers godt fyldt med et bredt udvalg. De eneste vi ser er solsortene. Vi plejer at have en del besøg hver dag, både af småfugle og solsorte og duer, dog ikke så mange som en del af jer kan fremvise, da det er en byhave med en del katte i nabolaget. Men nu er her slet ingen.
Jeg kan jo se de er her, har lige fanget en lille flok i en af naboens træer.Nu er jeg så begyndt at overveje,om det kan være disse to skønne zinkhjerter, som jeg var så heldig at vinde hos Havefolket  før jul, de er bange for. Jeg tror da faktisk slet ikke at jeg har fået vist min fine gevinst fra Hjemmeliv endnu. Men bedre sent end aldrig.
 Jeg har ikke meget forstand på fuglenes adfærd, men måske skal jeg prøve at tage dem ned igen, for at se om det hjælper, da jeg umildbart tror det er den eneste ændring der er sket derude  ØV ØV.


Ellers er det tåge og let snevejr der præger dagen idag, så måske bliver jeg bare inde i varmen og nyder det. Rimtågen har tydeliggjort fine guirlander af spindelvæv rundt på terrassen.
 Jeg håber at nogle af jer, har lidt mere forstand på fuglenes adfærd og måske ved om en lille ændring på fodrepladsen er nok til de bliver væk. Vi er ikke helt sikker på hvor længe det har stået på, da det jo for det meste er mørkt når vi er hjemme, og fodret jo stadig bliver spist af solsortene.

Mange, uhhh hvor er det koldt, hilsner herfra ;o)

8 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Jeg tror nu ikke på at det er dine nyerhvervelser, som jager fuglene væk, det må være noget andet, katte eller rovfugle f.eks. Jeg synes hurtigt fuglene vender sig til noget nyt derude. I formiddags havde vi en spurvehøg på besøg i over ½ time, småfuglene holdt sig lidt væk, men til sidst blev de utålmodige og kom nærmere. Der skete ikke noget, mens jeg kiggede, til sidst fløj den.
  Zinkhjerterne er skønne, mon ikke fuglene snart vender tilbage til dig, der er jo god mad at hente hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har sikkert helt ret ang katte eller rovfugle. Det virker bare lidt underligt, håber de snart vender tilbage ;o)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Jeg vil sig som Lisbeth.Jeg har også mest skader-solsorte og store fede duer.Men lidt småfugle så jeg da idag,da jeg havde hængt nyt foder ud.
  Håber dine fugle vender tilbage knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også, de er så hyggelige at følge indefra ;o)

   Slet
 3. Hej, jeg havde besøg af en spurvehøg i går og det kan være en grund til at fuglene er forsvundet, så måske du også har haft besøg af sådan en fættet :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det lyder som en mulighed, de store fugle bliver vel også sultne i dette vejr ;o(

   Slet
 4. Tror ikke det er de fine hjerter. Hvis du ikke fodrer med solsikkekerner, så prøv lige det, de er virkelig småfuglemagneter her hos mig :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er alt hvad et lille fuglehjerte kan begære af lækkerier ;O)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen