Sider,

fredag den 3. august 2012

Fantastisk Klematis


Denne helt skønne klematis Blue Angel blomstrer helt fantastisk i år,. Jeg kan ikke huske at den tidligere har haft så mange blomster, og festen er ikke slut endnu da der stadig er masser af knopper.

Dejligt solskin og varme idag så efter nogle dage på langs med feber og en rigtig kedelig hoste, er det skønt atter at komme lidt ud, selvom jeg stadig hoster en del. Kedeligt at bruge de sidste feriedage på sygdom.;o(Er den ikke bare skøn.


Disse gigantiske Dahlia er en daglig fornøjelse at følge, jeg har desværre ikke navnet på dem, da posen er pist væk. Jeg har fotograferet min hånd med, så i kan fornemme størrelsen af disse kæmper.Der var en der var knækket under egen vægt, den kan nu blive nydt i et glasfad                                                               Klematis The President er startet på anden blomstring,             


                           Disse Nicotiana Lime Green, er også helt fantastiske og blomstrer uafbrudt


Sidste år havde jeg disse etårige sommer lupiner, i mit trekantsbed og sørme om der ikke er en enkelt der har frøsået sig , det er en lille fin plante med masser af små blomster stande.

Fortsat mange solskins hilsner herfra ;o)

18 kommentarer:

 1. hvor ser der skønt ud hos dig. ;)

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder av dine vakre klematis. Dahliaen var kjempestor!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de klematis er superskønne ;o)

   Slet
 3. Flotte, flotte klematis.... næsten alle vores klematis i år, er ret kedelige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv - jeg syntes ellers at næsten alle har superfine klematis i år ;o)

   Slet
 4. Øv det var da træls at være syg de sidste feriedage, god bedring.
  Blue Angel er da helt fantastisk, der kan jeg slet ikke være med, det er sjovt, der er sådan en forskel.The President er smuk, jeg skulle nok alligevel have købt den i Netto, den var billig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt træls, men nu er den værste feber over, så nu hjælper det. Ja Blue Angel overgår totalt sig selv i år ;o) The President har jeg tre stykker af og de er altså slemme til at få visnesyge, så godt du ikke har brugt penge på dem, billig eller ej ;o)

   Slet
 5. Hej Heidi.Det er da en fantastisk clematis-skøn farve.Jeg synes generalt at clematisserne blomstre rigtig godt i år.Det skyldes måske den meget vand der er kommet.Den lime green har da også en dejlig farve.God weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Min teori er også at de har været rigtigt glade for al den regn, det er kun os menesker der ikke er så begejstrede, god weekend til dig også ;o)

   Slet
 6. SMUKT!!!
  God bedring - du har heldigvis smukke, frodige planter at nyde.
  Den dahlia gad jeg ellers godt kende navnet på - hvor ER den flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, Dahliaerne er købt i Bilka, en økonomipakke med tre stk. til billige penge, så måske har de dem også til næste år ;o)

   Slet
 7. Smukt, smukt. Mine Clematis har også overgået sig selv i år, men det er der generelt meget der har - så lidt godt er der nok kommet ud af en kølig og regnfuld sommer.
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også at alt står superflot i haven, så det må være vores trøstepræmie for den manglende sommer ;o)

   Slet
 8. Wow vilken fin klematis, skall lägga namnet på minnet, en sådan måste jag skaffa mig.Den är så fin med alla blommor. Dahlian är inte sämre den. Ha det gott /Marika

  SvarSlet
 9. Ja husk den, den er så smuk og skuffer ikke ;o)

  SvarSlet
 10. Holddaop for en dahlia, det er jo helt vildt så stor en blomst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er bare kæmpe, det kniber dog lidt med at den kan holde hovederne ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen