Sider,

mandag den 4. september 2017

Sommer i september...

Inspireret af den helt usædvanligt skønne og solrige weekend, med den mest fantastisk blå septemberhimmel, fortsatte jeg min jagt på blomster i en udvalgt farve. Vi er ovenikøbet så heldige, at det gode vejr er blevet hængende idag.

Her kommer billederne af alle de blå/lilla blomster, jeg har indfanget på de sidste dages jagt i krukker og bede.

Lathyrus.

Sommerfuglebusken kan endnu. Jeg klipper jævnligt alle visne blomster væk og forlænger dermed blomstringen.The President højt til vejrs.Knapt så højt til vejrs Jackmanii purpurea.Rozanne.Agapanthus.Helt friske hosta blomster.Næsten selvlysende lobelia Haspen Purple.Fin lille campanula.Jeg er helt vild med denne skønne petunia.Fjerblomst er en flittig og uundværlig sommerblomst.De spanske margueritter er atter vågnet op.
Buddeleja dark knight.Floks med nye knopper.Der kommer altid lidt efterårsblomstring i min gamle rhodo.  Kæmpe verbena er slet ikke til at undvære og kommer heldigvis flittigt rundt i havens bede.Hestemynte Blaustrumpf kan også lidt endnu.Hortensia blomster i blå lilla farver har vi masser af.Dagens afviger må blive denne yndige kobjælde knop som også er blevet helt forvirret over vejret.Jeg håber at vi får mange flere dage som disse og vi kan vist hurtigt blive enige om, at vi har fortjent hver og en.

Tak for alle jeres dejlige kommentarer i mit sidste indlæg :)

Mange sommelige hilsner herfra :)

11 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Ej blot il lyst, men dette indlæg er i sandhed blåt til lyst. Sikken en masse skønne billeder, du har taget af dine blå stauder, tænk at du havde så mange.
  Kobjælden er da godt nok noget forvirret.
  Desværre ser det ikke ud til at vi får flere af den slags dage, det er synd.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi

  Der er nok en del planter der ikke har opdaget sommeren og tror det er forår nu...

  flot blomstring du kan vise! Lækker Hosta!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Jeg er da fuldstændig vild med dine blå blomster her i dette indlæg, og endnu mere med de hvide smuksakker i forrige indlæg.
  Hvor herligt at vi har fået nogle dejlige sommerdage her i september - vi kan da godt tage nogle flere, hvis du spørger mig.

  SvarSlet
 4. vild flotte fotos fra din have skønne blomster du har waue

  SvarSlet
 5. Herligt du fortsætter med dine tema farver, fantastiske billeder .
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
 6. Det er så skønne billeder du har taget og farverne er bare så flotte. Din Lobelia Haspen Purple er jeg vild med,sådan en må på listen. Hygge herfra med ønsket om sol og varme.

  SvarSlet
 7. Så smukt at se et helt indlæg i samme tema.
  Ser fantastisk ud.

  God dag
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Fantastisk blomning, och alldeles underbara färger.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 9. Hej Heidi. Hvor har du meget at vise frem. Det ser supergodt ud. Blå og lilla er flotte især sammen med hvidt eller lyserødt synes jeg. Jeg blev da noget overrasket over din kobjælde, den er da helt forvirret:).

  SvarSlet
 10. utrolige skønne stemningsbilleder :)

  SvarSlet
 11. Der er nok en del planter der ikke har opdaget sommeren og tror det er forår nu...


  korean porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen