Sider,

søndag den 27. august 2017

Herlige sensommerdage...

Den sidste uge har været helt fantastisk. De skønne sensommerdage, der er blevet drysset ud over os med rund hånd er blevet nydt hver og en. Igår var det dog overskyet men vindstille en stor del af dagen, indtil et kæmpe regn og tordenvejr kiggede forbi og gjorde ophold en del timer. Regnmåleren viste i morges 41 mm, men jeg ved ikke helt om den passer, for det lyder af meget.

Heldigvis vendte sol og varme tilbage idag, så dagen er blevet nydt ude med forskellige gøremål. Et af gøremålene var at indfange de hvide blomster, der blomstrer i haven lige nu. 

Hortensia Lime Light.Kæmpe dahliablomster på terrassen.En fin lille sag jeg ikke husker navnet på.Randblomstrende hortensia.Stokroser tynget af gårsdagens regn.Senere på dagen i fuld sol.Karen Blixen i går.I dag var den våd og beskidt.Storkenæb købt på plantemarked.Få blomster tilbage i buddeleja.Dværg lupin.
Fantastisk smuk lathyrus.Lærkespore som har blomstret siden foråret. Enkelte duske med jakobsstige.Syrisk rose.De sidste knopper i violfrøstjerne.Leucanthemum.Selvsået løvemund.Solhat.Almindelig hortensia.Det er længe siden jeg kun har fotograferet blomster i en bestemt farve. Jeg var lidt spændt på hvor mange hvide blomster jeg kunne finde, men blev glædeligt overrasket over udbudet. Jeg lod mig kun friste en enkelt gang, til et billede der ikke var af hvide blomster. Jeg fandt nemlig en lille fine viol sammen med nedfalds æblerne, som jeg slet ikke kunne stå for.Det var en hyggelig udfordring, at jagte blomster i en bestemt farve og måske skulle jeg også gå på jagt efter de andre farver. Vi får se og måske har du også fået lyst til at gå på farvejagt.

Det går ikke så godt med at få svaret på jeres kommentarer i øjeblikket, for tiden flyver afsted, men jeg læser og nyder hver og en, så tusind tak for jeres dejlige kommenterer :) .

Det er desværre også ret begrænset, hvad jeg får læst af andre blogs, men jeg håber at få læst op på hvad der sker rundt i bloglandia inden længe.

Mange lune sensommerhilsner herfra :)

11 kommentarer:

 1. Fint med alle de hvide blomster, jeg savner dig nu også lidt - bare en enkelt gang hos mig :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi. Det er sørme nogle flotte hvide blomster, wauv. Det ser godt ud, så rene og fine. Det lyder til at I har haft ligeså godt vejr som os. Det er med at få det meste ud af det.

  SvarSlet
 3. Det var da utroligt så mange hvide blomster du har - de er virkelig fine... jeg sidder og tænker efter... men rent hvide blomster har jeg da vist næsten ingen af i øjeblikket... joeee forresten mine hvide purpursolhatte.... det ville blive et meget kort blogindlæg fra min side hi hi

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Det var en god idé at gå på farvejagt i haven,ellers havde vi jo ikke set alle din smukke hvide blomster. Den hvide violfrøstjerne minder mig om at sådan en må jeg have til næste år,den jeg købte sidte år skulle være hvid men var rosa. Hygge herfra

  SvarSlet
 5. Jeg sad lige og tænkte på, om du kun har hvide blomster i din have :-)
  Der var da lige et par stykker jeg har skrevet mig bag øret, synes somme tider der mangler lidt hvidt i mit hvide bed :-)
  Ja tiden flyver af sted, men vi når det nu nok :-)
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Godmorgen Heidi.Det var da et indlæg lige efter mit hoved.Er jo vild med alle de smukke hvide blomster.Dem kan man altså ikke få formange af.
  Kangodt lide farvetemaer.Men har jo heller ikke så meget tid lige nu.
  En lille tur til Sofieholm ved Bagsværd sø er det nu blevet til Og viser alle de smukke dahlia di har der.
  Ja !!! der er svært at nå det hele Men en dejlig dag til dig Knus Jette

  SvarSlet
 7. dejlige hvide stemningsbilleder :) :) - lige til at blive glad i låget af ;)

  SvarSlet
 8. Hej Heidi
  Velkommen i klubben. jeg er heller ikke den mest aktive i kommentarfelterne lige nu, men jeg får læst næsten alle indlæg.
  Sjov ide at gå på farvejagt i haven, ofte så har man en del mere end man regner med og man kan blive inspireret og få nye ideer til at flytte lidt om.
  Jeg har den vildeste lyst til at få stokroser, men aner simpelthen ikke hvordan man gør. Har læst at man helst skal bruge friske frø når man sår dem ? ved du noget om det.
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 9. Hei Heidi. Det var med fryd jeg leste innlegget ditt. Jeg elsker hvite blomster. Og godt utvalg har du også. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 10. The pictures are beautiful.
  I love hydrangeas.
  Janicce / Brazil

  SvarSlet
 11. Det er med at få det meste ud af det.


  korean porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen