Sider,

onsdag den 9. august 2017

Blæst tilbage på arbejde....

Det blev en blæsende afslutning på vores ferie og det er som om det slet ingen ende vil tage. Jeg syntes efterhånden vi fortjener noget stille og smukt august vejr. De fleste af billederne er taget i weekenden, da det ikke er let at fastholde nogen motiver idag.

Endelig er den smukke Carl Nielsen sprunget ud, med sine kæmpe store blomster.De er så fine sammen med pileurt Black Field og hortensia limelight.Enkelte blomster tilbage i Giardina.New Dawn er forlængst klatret ud af sit stativ, og skøjter nu rundt i vinden.Vi tager da lige et enkelt billede mere af Carl.Rosenholm får også nogle gevaldige rusketure.
Jeg er helt betaget af denne smukke lathyrus Nimbus.Igår fik jeg plukket den første store buket lathyrus ind til stuen, det er da luksus.

Tre mørke buddeleja Black Night på rad og række, dækker godt af imod naboen, lige efter planen.På bagsiden af volden får de hjælp fra en lysere udgave.Al den megen regn og blæst, har resulteret i at de tunge blomster hoveder i den gamle hortensia er tynget helt ned.På afstand er det næsten lettere at se hvor stor den er.
Jeg havde da helt glemt denne påskeklokke.Der er ikke mange blomster i det hvid/gule bed for øjeblikket. Der skal vist suppleres med lidt floks og andet som blomstrer i sensommeren.Der er dog lidt i blomst, havens eneste solhat i år er sprunget ud.
Denne gamle hortensia som blev klippet helt ned og flyttet for et par år siden står også med blomster.Desværre nåede lobelia Haspen Purple ikke, at springe ud inden ferien var over. Det er den så nu, men helt umulig at indfange i blæsten.Hestemynte Blaustrumpf.


 Tunge mørke skyer farer afsted forfulgt af en kraftig blæst som kaster nogle ret hidsige stød og små regnbyger af sig.
Er det ikke snart på tide vi danser en sommervals og får sat gang i noget smukt stille og roligt sensommer vejr.

Mange blæsende hilsner herfra :)

5 kommentarer:

 1. Jo den er jeg med på, her blæser det også meget, men det giver skyer og en smuk solnedgang, så lige nu er det ok, men ellers er også jeg grundig træt af blæsten, men ikke af regnen for som sædvanlig får vi ikke noget særligt.
  Min Carl Nielsen stod også klar med store knopper, desværre visner de lidt væk, det er ærgerligt, for lidt og for meget er åbenbart lige skidt. Solskin og stille vejr er ønskeligt.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.Trods al den blæst er det nogle dejlige billeder du viser fra din have.Flotte roser du har.Her er der ikke så mange lige nu,selvom nogle så er på vej igen.
  Smuk stor hortensia du har.Ligner til forveksling den jeg viser.Min er bare ikke helt så stor da den står ved havegangen.
  Er vild med den lille fine påskeklokke.
  Rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
 3. Man må sige at din have er fantastisk selvom vinden rusker den. Hortensiaen er så flot :o)) jeg fik lige en ide da jeg så den :o)
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Regn og blæst er vist overskriften for den somme. Men i dag har der da været sol😀
  Dejlige roser og en flot Lobelia. Ja i det hele taget nogle fine billeder.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 5. Good morning Heidi,
  Your garden looks so beautiful. I am a roselover too! Great to see the pinkrose growing into the tree. Do you give this one extra water?
  Have a wonderful day greatings from Holland
  Rosehugs Marijke

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen