Sider,

lørdag den 5. august 2017

Blandet lørdagsguf....

Endelig en dag hvor vi har haft mere ophold end regn. Solen kiggede også frem sidst på eftermiddagen og det trænge både vi og haven til. De mange og intense regnbyger har sat sit tydelige spor på haven, men jeg vælger at vende det blinde øje til og nyder det der stadig er i blomst.

Det går uendelig langsomt for Carl Nielsen at springe ordentlig ud.
Der suges guf og nektar til den helt store guldmedalje.
Violfrøstjerne Hewitts double er sprunget ud. Den er svær at tage billeder af når det hele tiden blæser. Burgundy Ice mens det stadig var vådt og gråt i formiddags.
I den sene eftermiddags sol.New Dawn smuk som altid.Manden min har været flittig og fået fyldt brændepladsen op med brænde, som er klar til at blive kløvet.Heldigvis er der en sti bag stakken, så jeg stadig kan komme om og nyde de smukke stokroser.
Nu er det lige før lobelia Haspen Purple springer ud. Måske er jeg så heldig at det sker i morgen på min sidste feriedag.


Jeg håber at vejrudsigten holder hvad den lover for i morgen, nemlig mest sol og kun mikro lidt regn. Det tror jeg vi er mange der trænger til, jeg gør ihvertfald :)

Mange lidt sene lørdagshilsner herfra :)

4 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Her skinner solen, men det blæser, jeg håber du også har solskin nu.
  Nu har du fine stokroser, så du kan tage de flotte modlysbilleder :)
  Min Lobelia haspens så jeg også lige til morgen var ved at være i gang.
  Du har ret i, at Carl Nielsen er laaaangsom til at springe ud.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi. I dag skinner solen her, men det blæser en halv pelikan, så jeg har valgt at holde mig indendøre (næsten). Carl Nielsen er rigtig flot. Jeg er helt vild med farven. Sikke meget brænde I får. Det er altid godt at få fyldt op med diverse ting. Lige nu plukker jeg blommer i stor stil. Vi har aldrig haft så mange før, jeg har allerede plukket 4 kilo og jeg tror, der er ca. 10 kilo tilbage på træet. Det er dejligt at få fryseren fyldt op! Fortsat rigtig god søndag. Forhåbentlig er du klar til arbejdsdagen i morgen. Det lader da til at jeres ferie har været rigtig god, såvidt jeg har kunnet følge med.

  SvarSlet
 3. Godaften heidi.Er selv lige vendt hjem fra en dejlig weekend på landet til en havekoncert i de tsmukkeste vejr lørdag aften.
  Så det var rigtigt skønt.Flotte billeder af stokroserne.Har kun den helt mørke.
  Godt at manden din kan sørge for lidt varme til vinter.
  Rigtig dejlig aften oppe nordpå Knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja jeg tror vi er mange, der håber på en solrig sensommer. Flotte billeder af brumbassen og sommerfuglen :-) Min mand har også brugt noget af ferien på at save brænde, så nu mangler vi bare lidt sol, så det kan blive ordentlig tørt.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen