Sider,

onsdag den 20. september 2017

Så svupper det igen.....

Når man færdes i haven og står man stille bliver man nærmest suget fast. Personligt trives jeg meget bedre, med det smukke solrige vejr vi havde i sidste uge, så det hepper jeg helt klart på.... mere sol og mindre sjask tak.

Billederne i dette indlæg er en blanding af billeder taget i dag og skønne solskins billeder taget i sidste uge.Frøstande fra høstanemoner mod den smukke blå himmel.Syrisk rose bryder sig heller ikke om den megen regn.Pileurt black field er trofast og længeblomstrende.Giardina blomstrer stadig.Nu er der heldigvis kommet en ny blomst, som er lidt lettere at nyde.Randblomstrede hortensia i smukt forfald.
Limelight kommer stadig med nye blomster.Idag var sommerfuglene langt væk.I april plantede vi to Dorothy Walton gruppe 3 klematis som selskabsplanter til to søjlebævreasp. De fulgte samme eksempel som flere af vores klematis i år og visnede helt ned. Heldigvis kom der gang i dem igen og nu er det lige før at den første knop springer ud. Indtilvidere er der en enkelt knop i hver plante.

Begge søjlebævreasp står nede ved brændestakken, nummer to gemmer sig bag den første. De er begge rodskud fra naboens kæmpe der står midt i billedet. Jeg håber at vi til næste år skal nyde masser af smukke lilla blomster i de grønne søjler.
Dejligt med sommerfugle og blå himmel på lager.Solhatte står også stadig fint sammen med en hvid lupin.De tager sig også godt ud i solskin.Regnvåd dahlia.Når hatten er for stor.
Lathyrus nimbus er helt fantastisk.Regnvåde løvemund kæmper for ikke at drukne.Støttestativet af rionet som manden min lavede først på sommeren, virker fuldstændig efter planen og giver god støtte til både stokroser og løvemund som begge har let ved at vælte.
De hvide uden støtte har selv fundet en løsning og indtaget bænken. Tilbage til sommerferien, hvor det rent tilfældigt også regnede en masse, var der god tid til at surfe på nettet. Der faldt jeg over en kinesisk hjemmeside der solgte frø. Frøene var billige så det kunne jo ikke gå helt galt at købe lidt.Nu er frøene endelig kommet og der er ikke megen sammenhæng med billed og farve, så det bliver spændende at se hvad de bliver til. Jeg mener nu heller ikke at jeg har bestilt tulipanfrø, men alt i alt er der frø for 20,43 kroner så det går nok endda :)
Endelig lykkes det mig at få færdiggjort et indlæg og nu vil jeg på rundtur i bloglandia og se hvad i har gang i, i disse for vort land så våde dage :)

Mange våde onsdagshilsner herfra :)

6 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Godt der også var solskinsbilleder i mellem, de andre blev da lidt triste at se på. Vi gider ikke regn de næste 14 dage, lad os håbe vi kan slippe, men det ser nu ikke sådan ud. Det er skønne solskinsbilleder, du har taget, og billige frø du har købt :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Du har da selv om det både er regn og blæst fået taget nogle super fine billeder.
  Spændende med de frø du har købt om det nu er det du har bestilt :o))
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
 3. dejlige stemningsbilleder - tak for rundturen :)

  SvarSlet
 4. Hej Heidi. Spændende med kinesiske frø. Jeg håber, de alle vil spire. tak for rundturen i din smukke have. Hos os har vejret været rigtig godt. Det regnede i nat, men det var første gang i flere dage. Jeg håber, solen når ned til jer også.

  SvarSlet
 5. Tak for rundturen...og især billedet med stativerne din mand har lavet. Jeg skal nemlig have udtænkt nogle stativer til flere steder i haven næste år.

  Det bliver da spændende, hvad de frø bliver til.

  SvarSlet
 6. Du har da selv om det både er regn og blæst fået taget nogle super fine billeder.


  korean porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen