Sider,

søndag den 24. september 2017

Gråvejrs søndag og når tæppet bliver trukket væk...

Selvom vejrudsigten havde lovet lidt sol i eftermiddags, lykkedes det desværre ikke solen at bryde igennem det tunge skydække. Heldigvis var det lunt og tørt, så det blev til nogle skønne timer i haven alligevel.

Nu er Dorothy Walton næsten helt udsprunget.Så lykkes det mig at finde en plads til den fine Tamarix, som var et impulskøb på et plantemarked for ikke så længe siden. Den har fået plads i volden og sammen med blodblommen skal den danne en fin indgang til stien bag volden. Her får den masser af sol som den helst vil ha, så jeg håber det bliver godt.Det lille ny plateau skal sikkert hurtigt blive dækket af den krybende timian.Kunne ikke lige stå for denne lille valmue som ellers er hadet, da de breder sig overalt. Udvalget af blomster er ikke så stort idag, så gentagelser er på sin plads.Dråbebedet har idag fået en lille udvidelse så det virker mere harmonisk.
Inden udvidelsen fik jeg rykket en masse selv såede Jakobsstiger op, som næsten havde overtaget hele bedet.Frem i lyset kom denne lille fine saxifraga som jeg havde glemt alt om.Lyserød floks. De orange dahlia er med til at lyse lidt op på en gråvejrsdag.Limelight, lupin og pileurt giver også lidt farve til den efterhånden noget farveløse have.Ups.Ups ups. En enkelt solhat og lupin kan også endnu.Lathyrus på vej op i æbletræet.Kvarterets Molly kom forbi og gnaskede lidt katteurt. Den tager kun et enkelt blad så det er ok.For en lille måned siden, blev tæppet pludselig trukket væk under mig, da jeg fik en fyreseddel og besked om at min stilling var blevet nedlagt. Det kom som et totalt chok, da jeg overhovedet ikke havde set det komme. De sidste 10 år har jeg arbejdet som daglig leder af blomster afdelingen i et større supermarked i Struer.
Da det første chok havde lagt sig, kom spekulationerne snigende for hvem vil ansætte en på 59 år som jeg er når opsigelsesperioden er til ende og dagpengesystemet i dagens danmark kan næsten ta pusten fra enhver suk suk og masser af bekymring.
Men nu er alle mine spekulationer over, for tænk det er allerede lykkes mig at finde et nyt job :) :).   1 oktober starter jeg på mit nye job i Torvehallen i Struer, hvor jeg skal arbejde i deres blomster afdeling, hvor heldig kan man være siger jeg bare. Så det var med stor glæde jeg kunne meddele min chef igår at jeg har fundet andet arbejde og at jeg gerne vil afholde ferie i næste uge så jeg kan være helt klar til at springe ud i noget nyt om en uge :)

Det blev en ordenlig smøre, men syntes lige jeg ville dele den gode nyhed med jer :)

Mange optimistiske hilsner herfra :)

21 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke, det var derfor du blev så stille. Godt du fik nyt job, det gamle var jo også noget stressende, måske er dette bedre. Det håber jeg. Jeg er så glad på dine vegne, for jo ældre vi er, jo mindre attraktive, det er ikke til at forstå, men sådan er det, godt de kunne se, at det var dumt ikke at ansætte dig.
  Og så ligger der en hel friuge foran dig tillige med, herligt.
  Skønne billeder, det gør ikke noget, at du viser clematissen så mange gange, den er rigtig flot, den kunne jeg godt tænke mig.
  Knus og held og lykke med det nye job :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak for din søde hilsen.
   Ja det var noget af en mavepuster som jeg lige havde brug for lidt tid til at komme mig over. Jeg tror at det nye arbejde er lige så travlt som det gamle, men pyt, bare det at jeg ikke skal kæmpe med dagpengesystemet, gør at det nok skal gå alt sammen :)
   Det sjove er at de slet ikke spurgte til min alder under jobsamtalen :)
   Klematis Dorothy Walton har også overrasket mig positivt, så den kan jeg godt forstå du kunne tænke dig.
   Ferien skal bruges på at klargøre så meget af haven til vinter som muligt, det nye job skal nok hive al min energi den kommende tid, til der er styr på nye rutiner og gøremål
   Knus

   Slet
  2. Hej igen
   Jeg kan godt forstå, at du er glad for, at du ikke skal kæmpe med dagpengesystemet, for det er bestemt ikke sjovt. Jeg har prøvet det, det er sikkert ikke blevet sjovere siden den gang.
   Jeg tænker på, om du ikke havde sendt en ansøgning, for så kunne de vel se din alder der. Hvis ikke så er det nok fordi, du ser så ung ud :)
   Ja du får sikkert nok at se til i dit nye job, sådan er det jo. Men endnu en gang held og lykke med det.
   God arbejdslyst i haven
   Knus

   Slet
  3. Hej igen
   Når man bor i en lille by går jungletrommerne, så det var dem der kontaktede mig :)
   Nej dagpengessystemet er bestemt ikke sjovt så jeg priser mig lykkelig for at slippe for det.
   God arbejdslyst i haven til dig også :)

   Slet
 2. Kæmpe stort tillykke.
  Sikke en fantastisk nyhed.
  Det kan altså lykkedes at være heldig.
  Lyder som et skønt job.

  God ferie
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte
   Ja jeg kan næsten heller ikke få armene ned. Det er jo altid dejligt at arbejde med blomster så ja det er et skønt job :)

   Slet
 3. Sikke fantastiske nyheder. Stort tillykke med det nye job, Heidi. Håber du bliver rigtig glad for det.
  Og haven, den ser skøn ud.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heike
   Jeg er også rigtig glad over at det lykkes at få et nyt job så hurtigt :)

   Slet
 4. Stort til lykke. Alle tiders at du ikke kom til at gå med den uvished i lang tid. Det lyder som et fint sted, du har fundet til tamarisken. Den lille, ukuelige saxifraga har jeg også og nyder dens fine blade, når jeg ellers kan se den blandt dens store naboer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie
   Jeg er rigtig glad for at alt har løst sig så hurtigt, man mister hurtigt sin motivation for et job når man er uønsket.
   Den lille saxifraga er super skøn, nu har jeg flyttet den lidt, så bliver lettere at nyde. Jeg tror også det er et godt sted til tamarisken, der får den ihvertfald masser af sol....når den ellers skinner :)

   Slet
 5. Så vacker din nya klematis är, och en fin färg på dahlian. Mycket fint som blommar hos dig. Önskar dig lycka till med ditt nya jobb.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Jeg er også helt vild med de nye klematis, det er jo altid spændende når de blomstrer for første gang. Tak for dine lykønskninger :)

   Ha det godt

   Slet
 6. Til lykke med jobbet! Det er da bare så dejligt for dig!! Og god ferie :-)

  SvarSlet
 7. Hej Nana
  Jeg er bare så glad og lettet over at ha fået nyt job så hurtigt.
  Ferien bliver nydt i fulde drag :)

  SvarSlet
 8. Tillykke, tillykke hvor var det dejligt for dig - og øv bøv Supermarkedet i Struer, så kan de ordne deres ting selv.

  SvarSlet
 9. Du har da masser af farver i haven Heidi :o)) Og hvor var det god læsning til sidst.
  Tillykke med dit nye job og så ka supermarkedet ,ta den ja de ka :o) Din viden er guld værd og du er guld værd for Torvehallerne, hvis jeg kommer til Struer en dag, så kommer jeg og hilser på dig :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
 10. fan'me flot at du fandt et nyt job så hurtig :) :) - stærkt gået :)

  SvarSlet
 11. Skønne billeder fra din have, ville ønske, at det var mig der havde så mange planter der blomstrede lige nu. Super! at du fik nyt job,jeg ved at blomster fra din nye arbejdsplads holder meget længe,jeg er nemmelig heldig, at en veninde jeg har i Struer kommer med smukke buketter fra stedet. Håber at du bliver glad for at være der. Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

  SvarSlet
 12. Sikke et drama - som heldigvis hurtigt blev afløst af applaus - hvor var det fint at der var bud efter dig fra Torvehallerne, det er ikke rart at skulle ud og finde job på dette tidspunkt, så stort tillykke til dig :)
  Smuk clematis - ikke et billede for meget :)

  SvarSlet
 13. Det er da den ideelle plads til Tamarisken, den bliver fin sammen med det røde løv på Blodblommen. Fin valmue, ja nogle steder breder de sig helt vildt og andre steder, som her, vil de ikke gro. Flot Clematis og Georgine, de tåler bestemt gentagelse 😀 Dejligt med nyt job og du har ret, det er en jungle at finde rundt i dagpenge systemet og det bliver hele tiden lavet om.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 14. Jeg er bare så glad og lettet over at ha fået nyt job så hurtigt.


  korean porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen