Sider,

onsdag den 7. oktober 2015

Indhentet af årstiden...


Ja... så gik det desværre ikke længere. Den helt fantastisk varme og solrige start på oktober er blevet afløst af regn og rusk. Det frister bestemt ikke til at færdes ude i dag, men et kort ophold i regnen fik mig dog lige ud.

Motiverne står jo ikke ligefrem i kø på denne kolde og våde efterårsdag.Det blæser fra øst.Heldigvis er der stadig små farveklatter hist og pist i haven.Den grønne ø på brændepladsen er også kommet i høst stemning.Det lille paradistræ blev flyttet i juli måned. Ikke ligefrem den bedste tid at flytte små træer på, men da sommeren var så vådt og koldt, gik flytningen helt smertefrit .Heldigvis skal vi ikke mere end et par dage tilbage, før stemningen i haven var helt anderledes sommerlig.

På terrassen står den smukke Clarie de lune, stadig med mange fine blomster.Pileurt black field blomster også stadig fint.Hygge i den gule katteurt.Og i den lysgule scabiosa.

De hyggede rigtigt.The President mod den smukke oktober himmel.Stokroserne kan også lidt endnu.Inden vi ser os, om er det atter tid til at sætte bænken ind.Den yndige sart rosa katost er atter kommet i blomst.Den grønne have.Denne fine storkenæb tager også lige en ekstra blomstring.Klatrehortensiaen er også ved at iklæde sig høstdragten. Nu håber jeg bare ikke at al denne blæst og regn ødelægger de sidste blomster der er tilbage. Lad os slutte med denne smukke regnvåde Wizard of Qz som ikke var glad for at stå stille i dag.Nu vil jeg ordne grønsager til en god gang kål i karry, det er jo lige vejr til god gang simremad idag.

Mange regnvåde hilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Ja det er blæsende og koldt i dag, men jeg synes nu alligevel, at du fik smukke motiver, jeg ved godt, at det kun var de første billeder, der var fra i dag, men der kan også være noget fascinerende over en grå og blæsende dag.
  Men rart at være ude er det ikke. Vi har også lige talt om, at vi godt kan sætte havemøblerne ind, men inden vi ser os til, skal de ud igen, for tiden går så hurtigt.
  Skønne sommerlige billeder med bibesøg, flotte er de.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt med simremad...kan ligefrem dufte lækkerierne.

  SvarSlet
 3. Jeg syntes nu nok at motiverne er særdeles fremragende, fra din efterårshave. Hvor er det en kæmpe flot græs du har stående. Mon du ved hvad den hedder og hvor mange år har den været om, at blive så flot??

  SvarSlet
 4. Haven er da stadig smuk, Heidi :) Men indrømmet.... weekendens vejr var langt at foretrække fremfor onsdagens...

  SvarSlet
 5. Hej Heidi.Ja !!! efteråret er vist kommet til landet.Men de har lovet OK vejr til weekenden.
  Dejlige efterårsmotiver du viser.......................er stadig vild med din fantastiske græs.
  Mit paradisæbletræ bugner også af alle de dejlige gule æbler.......................vil bruge nogle af dem til en krans.Manden er også gået i gang med at sætte havemøblerne væk.Men vi har jo stadig alle vores bænke hvis solen skulle titte frem.
  Er også meget varm på de to smukke gule blomster du viser.Hvis du får lidt frø i overskud ville jeg blive meget glad for nogle stykker..................og skal selvfølgelig nok betale portoen.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 6. Hyggeligt ser det ud i din have. Det har været en god sommer hvad angår omplantning i utide. Jeg har også udnyttet det.

  SvarSlet
 7. Super fint og hyggeligt haverum oppe ved huset. Man får lyst til at gå gennem portalen :-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu, det er skønne billeder du viser. Der er stadig farver, men formerne træder også godt frem nu, som på dit 3. billede med hækken der står knivskarp med den løse græs foran, og tv. i billedet de store stenbræk blade. Det er meget smukt :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen