Sider,

torsdag den 22. oktober 2015

Gråt vådt og blæsende...

Ja det blev desværre ikke havevejr idag, der er sikkert nogle der ikke lader sig kue af lidt regn og blæst. Jeg har dog valgt at blive inde i varmen og gøre køkken rent. Jeg ville nu hellere være ude, men det ser ud til min belønning allerede kommer i morgen med lidt sol og lune temperaturer.

Jeg har gået og holdt øje med Clarie Austin hele ugen. Nu er den næsten helt udsprunget, og jeg håber ikke regnen og blæsten ødelægger den helt.Da der kom et ophold i regnen, var jeg hurtigt ude for at få lidt frisk luft i lungene. Dejligt som de blå aconitum lyser op idag.
Nicotiana Perfume Deep purple blomster fortsat med mange fine blomster. Heldigvis har jeg fået samlet frø, så jeg også kan nyde dem til næste sommer.Det lille paradisæbletræ står så fint med de mange æbler.Det står nede på brændepladsen.De sidste dages mildere temperaturer har endelig fået min sølvlys White Pearl til at springe ud. 

 Den var ikke let at indfange da det blæser, men hvor er det nogle fine blomster. Dejligt de nåede at springe ud, jeg havde faktisk opgivet at se dem i blomst i år.


Der er stadig enkelte blomster tilbage i klematis Blue Angel, den har blomstret rigtigt længe efterhånden.Smuk regnvåd dahlia.
Vi slutter som vi startede med denne regnvåde Clarie Austin.


Jeg er bange for at min computer er blevet alvorlig syg, den står bare og forsøger at genstarte. Det har den så brugt det meste af dagen på. Nu har jeg slukket den endnu engang, men heldigvis har jeg fået lov at bruge mandens gamle hakker, til jeg får løst problemet. 

Nå tilbage til rengøringen, så jeg kan gå i haven med ren og god samvittighed imorgen.

Mange rengørings hilsner herfra 

10 kommentarer:

 1. Godt at få rengøringen overstået, så du kan hygge dig i haven i morgen.
  Din sølvlys ser fin ud, så lykkedes det at få den i blomst, det var godt. Paradisæbletræet bugner af smukke gule frugter, det ser fint ud.
  Jeg tror, jeg havde plukket Claire ind i sådan et vejr, det gør jeg ellers ikke tit, men her når der bliver blæst og regn, gør jeg en undtagelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det var skønt at få overstået rengøringen, det er jo helt klart sjovere at være ude i haven. Det var godt jeg fik taget billeder af min sølvlys igår, nu er den knækket i blæsten.
   Jeg tænke slet ikke på at tage Clarie ind, men den holder stadig ved ;)

   Slet
 2. Du har stadigvæk masser af farve i haven, også på en gråvejrsdag. Du har vel ikke opdateret Windows? Det fik nemlig min pc (en lenovo) til at gå i baglås tidligere på ugen .

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Jow det var jo nemlig en opdatering der lavede kuk i computeren, men nu er det fixet ;)
   Jeg nyder også mine små farveklatter i haven, især på en solskinsdag som idag.

   Slet
 3. Hej, sikken dejlig have med hævede bede.
  Paradisæbletræet med de mange små gule æbler er simpelthen så sød, de må være gode i efterårets dekorationer, hvis du nænner at plukke dem.
  Din grønne solhat er skøn, en sådan skønhed vil jeg gå på jagt efter!!!
  Knus Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingeborg
   Tak for ros af haven ;)
   Tror nu de små paradisæbler får lov at blive hængende, de er jo næsten en dekoration i sig selv.
   Solhat green jewel er købt ved staudefeen, som er en netbutik, dejligt nemt og fine planter de sælger.
   Hyggeligt med en lokal hilsen ;)

   Slet
 4. Hej Heidi.Godt at du har fået rengøringen overstået.For så kan du koncentrere dig om haven.Håber også at du får ligeså flot vejr som os i øst.
  Smuk oktoberstormhat.....................købte selv en i foråret.
  Men dit lille paradisæbletræ er bare skønt.........................har jo selv et.
  God havedag knus Jette
  Surt med de computere der ikke vil som vil have den til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det var dejligt at få styr på skidtet, utroligt hvor det kommer fra ;)
   Jeg glæder mig til at mit lille paradisæbletræ bliver lige så stort og flot som dit. Computeren er heldigvis klar igen, den er jo ikke til at undvære ;)

   Slet
 5. Sikke en fin sølvlys. Jeg skal til at anlægge en ny have, og jeg har tænkt på, at jeg tidligere har haft en med mørkeblade, men den du viser her, vil jeg da bestemt overveje.
  Det er også et dejligt paradisæbletræ du har med de gule frugter. Forbliver de gule eller ændrer farven sig? Og kan du huske, hvad det hedder?
  VH (fra den nysgerrige) Nina

  SvarSlet
 6. I'm impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that's both equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. Now i'm very happy I found this in my search for something relating to this. And also with our web site, Add Hunters you're going to benefit from our international usages!Items listed on Add Hunters include electronics, pets, cars and, vehicles and other categories including land and property. Feel free to visit our web site http://www.addhunters.com gmc service qatar

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen