Sider,

tirsdag den 24. marts 2015

Jubii...... Forår og Sol

Vi har haft den dejligste forårsdag med sol og næsten ingen vind. Så det er svært at få armene ned igen, især ovenpå alle de pivkolde dage. Heldigvis havde jeg tidligt fri, så jeg kunne komme hjem og få gødet roserne, inden regnen kommer.

De første martsvioler er så småt begyndt at springe ud. De kæmper imod en dyne af vorterod, så jeg er glad for det lykkes dem at blomstre. Desværre er der gnasket i mange af dem.

Sommerfugle buskene skyder på livet løs. Nu er de klippet tilbage og næsten før vi når at se os om, står de atter i fuld flor.
Det er her på bagsiden i volden, jeg vil plante mine nye påskeklokker.Stedmoderblomster i de smukkeste farver.Den første trillium viser knop.Afløserene står klar til at overtage efter de første krokus og vintergækker. De lyseblå krokus er først lagt i januar, så der har været fart på.Mange forårs hilsner herfra ;)

15 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Sol havde vi ikke så meget af, men dejligt stille vejr, så jer har også nydt det i haven hele dagen. Jeg har ikke klippet roser og sommerfuglebuske endnu, men det varer nok ikke længe. Det ser lækkert ud med solskin i haven og det er en flot Trillium, du viser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Det var godt jeg kom tidligt hjem igår og fik nydt det fine vejr, for idag regner det. Jeg fik både klippet roser og sommerfuglebuske ned, så nu er det gjort ;)

   Slet
 2. Godaften Heidi.Hvor er det dejligt at i har haft det gode vejr hos jer..................her har det været stille men gråt og lidt regn er der også kommet.
  Skønne små marts violer..............dem har jeg desværre ikke.
  Jeg har også klippet min store sommerfuglebusk ned.....................for den vokser jo godt til hvert år.
  Hyacinter og primula er dejlige forårsblomster.
  Din stenhøj er jeg stadig helt vild med............og fyldt med påskeklokker bliver den bare helt fantastisk.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Idag er det vores tur til regnvejr, men pyt jeg hygger bare inde ;)
   Ja jeg håber også det bliver supergodt med påskeklokkerne i volden ;)

   Slet
 3. Hm....her regnede det fra morgen til godt 13....så fik vi solen at se i 20 min...og så var det overskyet og koldt resten af dagen...håber snart på bedre vejr ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther
   Idag regner det hos os, så måske har du fået det fine vejr vi havde igår ;)

   Slet
 4. Hej Heidi. Jeg tror, det bliver godt med påskeklokkerne der i stenbedet. Godt at du også har fået gødet roserne inden regnen. Man bliver næsten helt glad når regnen viser sig, fordi den gør så meget nytte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Jeg glæder mig også til at plante påskeklokkerne ud, og tror også det bliver fint.
   Det regner her idag, så det var helt perfekt jeg fik gødet igår ;)

   Slet
 5. Fint at få klippet sommerfuglene ned :-)
  Her har vi også haft fint vejr i dag. Jeg har ikke fået gødet endnu, troede jeg skulle ud og købe gødning før jeg kunne komme i gang, men under oprydningen i mit redskabsrum i dag fandt et par rester foruden en helt uåbnet pose, så nu skal det bare strøs ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Ja det er dejligt at få klippet ned, så skal der ikke tænkes mere på det. Måske skulle jeg også overveje en oprydning i mit planterum, da jeg heller ikke kunne finde min rosengødning. Nu fik de bare en gang npk gødning at starte på ;).

   Slet
 6. Så fint i din trädgård, de första vårblommorna är så efterlängtade och fina.Violerna är tidiga hos dig, jag får nog vänta ett tag till. Ha det gott!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de første forårsblomster her højt værdsatte, og bliver nydt ekstra meget ;)

   Slet
 7. Det ser godt ud :) vi har heller ikke set meget sol i de sidste par dage ;(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tim
   Ja idag regner det også her ;)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen