Sider,

lørdag den 21. marts 2015

Julegave i marts

Jeg var så heldig, at få et gavekort til gartneriet Spiren i julegave. Jeg har ventet og set frem til at kortet skulle omsættes til de smukkeste påskeklokker. I onsdags ankom min sidste julegave og det var super spændende åbne pakken.Jeg havde rigtigt svært ved at bestemme mig, da spiren har et helt enestående udvalg. Men jeg valgte en pakkeløsning med 6 planter og vidste derfor ikke, hvad der ventede i kassen. Jeg blev rigtig glad da jeg fik den åbnet og så den var fyldt med de fineste sunde planter i blomst.Jeg vil plante dem i vores stenvold, hvor mine juleroser allerede står. Indtilvidere står de dog godt beskyttet i drivhuset. Det er pivkoldt og blæsende, så hverken dem eller jeg har det store behov for at komme ud idag.

 Mine fine nye skønheder.Smuk og fotogen.Tænk... jeg har helt frivilligt brugt min lørdag på rengøring. Jeg ser det som en investering, for forhåbentlig vender forårer snart tilbage, så jeg kan komme ud og nyde smukt forårsvejr i haven, uden for megen dårlig samvittighed ;)

Fortsat god weekend, og lad os håbe på udevejr imorgen ;)

13 kommentarer:

 1. Ih hvor herligt at have en julegave til gode - og med alle de tanker og glade forventninger, så er det sikkert én af de gaver, som har givet allermest glæde. Og med alle de smuksakker, så er det da helt perfekt.

  SvarSlet
 2. Julen varer jo også helt til påske og så er det dejligt at du får sådan en skøn kasse:-) Glædelig bagjul.

  SvarSlet
 3. Det er rart at have noget til gode, især når det er julegaver. Det var da en herlig pakke, du har fået der. Pas på med at plante for tidligt ud. Jeg fik en pakke sidste år, som jeg havde stående længe i pavillionen, ingen af dem har blomster i år, jeg er endda i tvivl om, om de alle er kommet op.
  Jeg har også frivilligt gjort rent i dag, det var simpelthen ikke vejr til at gå ud. Skal vi ikke regne med, at foråret kommer i morgen :) eller i hvert fald til påske. Held og lykke med de fine påskeklokker.

  SvarSlet
 4. En fin julegave, du fik der. Vejret inviterede bestemt ikke udenfor i dag, så det var en god dag at reservere til rengøring.

  SvarSlet
 5. Skøn julegave :-)
  Jeg har også brugt lørdagen på rengøring indenfor, jeg følte heller ikke for at gå ude i haven i dag.

  SvarSlet
 6. Godaften Heidi.Det var da en skøn julegave....................og sikke nogle smuksakker du har købt.
  Ja!! Spiren er bare et skønt sted,hvor man kan købe sig fattig.
  Her har vejret også kun været til indendørs sysler i dag.......................men har dog ikke
  gjort rent.Har flyttet alle mine forkultiverede dahlia til vores udestue da de har lovet ned til 5 graders frost.
  Lad os håbe på at foråret snrt for alvor sætter ind.
  Og rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Det er slet ikke så tosset med en julegave i marts - og da slet ikke, når den indeholder sådanne fine planter :)

  SvarSlet
 8. De er så fine dine påskeklokker, jeg har selv fået fra Spiren og de skuffer ikke, lutter sunde, friske og struttende planter. God ide med rengøringen, foråret står på lur omkring hjørnet, jeg kan skimte den :-), kh Margit

  SvarSlet
 9. En fantastisk julklapp som du har glädje av länge. De är väldigt fina.Den ena är inte den andra lik, så många variationer i färg. Ha en skön söndag! Marika

  SvarSlet
 10. Kære Heidi Det var dæleme ikke en tosset julegave den der. Tillykke med de nye beboere, hvor er de smukke. Håber de kommer til at trives rigtig godt hos dig. God søndag. Kh Tina

  SvarSlet
 11. Sikke mange smukke blomster.
  man kan aldrig få for mange juleroser/påskeklokker.
  Ja Spiren er altid frygtelig fristende..

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 12. Det var da en skøn julegave :-)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen