Sider,

torsdag den 2. april 2015

God påske

Solskin og påskeferie er en rigtig god kombination, som jeg sikkert ikke er alene om at elske. Det har dog stadig blæst en del, men slet ikke som de sidste dage, hvor det har stormet, sneet, haglet og været noget rigtigt øv vejr.

Disse glade hornvioler står i drivhuset, hvor de er plantet i en gammel springform med lidt æg i midten for at fejre foråret og påsken.
Den første knop i de lilla kobjælder.


De første anemoner er også sprunget ud.
Påskeklokker er jo helt oplagt, disse står i drivhuset og venter på at blive plantet ud.  Mon jeg ikke snart kan plante dem, tror ikke de er så vilde med varmen i drivhuset.Violer i solskin er så fint.Tete a tete som soler sig.... så er der dømt påske. Det blev til nogle timer i haven, og det var rigtigt dejligt, især hvor man kunne finde læ. Jeg fik klippet mere ned og startet på at rengøre et bed, men det blev nu mest til hygge i solen. Nu håber jeg at påskevejret fortsat vil vise sig fra sin solrige og lune side. Selvom jeg skal arbejde lørdag, er der jo dejlige fridage at nyde.

Mange glade påskehilsner til alle herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Du ønskes også en glædelig påske,

  Mht. påskeklokkerne, så plantede jeg mine ud i feb/marts...og de har klaret det helt fint. Kunne se de havde det for varmt i min uopvarmede udestue, når solen var på.

  SvarSlet
 2. Det er skønt, når vejret arter sig på en måde, hvor man har lyst til at være ude :-)
  Jeg har også været ude og rode lidt, men læ kan jeg ikke prale med. Jeg glæder mig til, at læhegn og hække bliver så store, at de begynder at give ordentlig læ.

  SvarSlet
 3. Dejligt med påskeferie, men hundekoldt var det fra morgenstunden. 16 m/s viste vejrstationen i formiddag, i går var det på et tidspunkt 22 m/s, det er bare for meget, men vi må glæde os over, at solen skinner og du har lidt påskefri. Jeg ville vente til de ikke længere lover frost, inden påskeklokkerne skal plantes ud.
  God påske

  SvarSlet
 4. Så fint du har det i trädgården, önskar dig också en riktigt Glad Påsk! Marika

  SvarSlet
 5. Hygge seg i solen er absolutt et godt valg! God påske til deg fra Anne-Kristin

  SvarSlet
 6. Hej Heidi.Dejlige forårsbilleder du viser.
  Din blå anemone er bare SÅ smuk.
  Og dine påskeklokker er da slet ikke til at stå for.
  Er på besøg hos Gitte....................og her skinner solen lige nu.
  Håber du må få nogle gode dage i haven..................og rigtig god påske til dig og dine knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej.
  Skønne billeder fra din have og af de underskønne helleborus.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen